Magunkról

A DevGru Airsoft Team…

 

A DevGru Airsoft Team 2010-ben alakult meg. Ekkor még kisebb számú, “öreg róka” által. Azóta a csapat bővült, majd fogyott de a kitűzött út nem változott, a lényeg egy vidám és jó hozzáállás az Airsoft játékokhoz, egy baráti környezetben.

A DevGru nem lazsál, nincsenek unalmas hosszú hónapok, mindig foglalkozunk valamivel ami fontos számunkra. Az Airsoft fontos rész az életünknek és mindent meg is teszünk, hogy a legjobbak között legyünk.

Hiszünk abban, hogy sokat tehetünk a magyar Airsoft közösségért és a csapatokért, mindent megteszünk a közösség építésében és tájékoztatásában, fontos számunkra, hogy olyan jó közösség részesei legyünk akik összetartásban, becsületben úriemberhez méltóan viselkedik minden esetben.

Ha te is így érzed, ha szeretnél egy jó csapatba tartozni, jelentkezz a  csapatba. Jelenleg maximum 2-4 fővel szeretnénk bővíteni a létszámot.

 

A DevGru Budapest és környékén összpontosul, itt is játszunk és ide is keresünk embereket, amennyiben egy jó nap ígérkezik  akkor hosszabb utakat is megteszünk.

DevGru Airsoft Team

 

Tetejére