DG04 – Nethy

Nickname: Nethy
Születési idő: 1980 július
Mióta foglalkozom airsofttal: 2014 vége
Eddigi csapatok: – (DevGru)

Nethy_1

A “civil” életben:
Informatikát végeztem, és azóta is többé kevésbé ebben a szakmában dolgozom. Jelenleg alkalmazás üzemeltetéssel foglalkozom légitársaságoknak. Munkáim során mindig fontos szempont volt többek között a csapatmunka, a kreativitás és a precizitás, melyek jól jönnek játék közben is. Informatikai munkám mellett igyekszem aktív időtöltéssel elütni az időmet, kerékpározom, szeretek túrázni, és hobbi szinten íjászkodom is.

Nethy_3Kapcsolatom az airsofttal:

Amióta az eszemet tudom, lenyűgöztek a különböző háborús lövöldözős filmek. Már kiskoromban is imádtam otthon a légpuskával célbalőni a kertben, és amióta a számítógépek elérhetővé váltak, a legkedveltebb játékaim a különböző FPS-ek voltak. Megrögzötten gyűjtögettem a különböző mesterlövészes filmeket.

Az airsoft is régóta érdekelt; nagyon tetszett, hogy a lasertag-gel és a paintballal ellentétben az egész környezet sokkal élethűbb, valósághű fegyverekkel, igazi katonai ruhákban. Ám mivel annakidején jóval költségesebb volt ez a sport, sokáig nem engedhettem meg magamnak, hogy felszerelést vásároljak, egészen a közelmúltig. Hiányzott a megfelelő társaság is. Aztán 2014-ben mikor végre elhatároztam hogy beruházok egy fegyverbe, Tzuko elinvitált egy játékra, ahol kipróbálhattam, hogy is néz ki ez az egész. Így kerültem kapcsolatba a DevGru-val is, akik remek társaságnak és játékostársnak bizonyultak.

Nethy_2

Tetejére