DG08 – TD

Nickname: TD
Születési idő: 1988.05.13.
Mióta foglalkozom Airsoft-tal: 2012
Eddigi csapatok: T.A.H. (2012-2014), DevGru (2014-től)

 TD2

A „civil” életben:

Budapesten születtem és az óta is itt élek. Rendszer-informatikus végzettségemhez hűen egy PC előtt izzadva töltöm a munkaidőmet és a szabadidőm egy részét is.

Airsoft:

2012-ben találkoztam először az airsoft-tal barátaim révén. Hamar kapható voltam a játékra, hisz mindig is szerettem az FPS játékokat. Természetesen valóságban tenni mindazt, amit eddig gépen játszottam, sokkal izgalmasabb. Nem kérdés, rabul ejtett az airsoft világa!

Megvásároltam életem első aeg-jét, ami azóta is hűségesen szolgál, és belevettetem magam az első csapatommal a játékba. Sajnos az élet a többieket másfelé vitte, kezdett kiégni a csapat lángja. Ezen felbuzdulva Stooof némi ráhatásával kipróbálhattam magam a DevGru keretein belül, ami nagyon tetszett, és már az első alkalommal, szimpatikus volt a csapat összetartó ereje és Nujen irányítása.

A mindennapi monoton munka után felüdülés egy-egy hétvégi játék, ahol a csapattársaimmal együtt kell megoldanunk az ránk kiszabott feladatokat, és a váratlan helyzeteket. Az egész napos mozgás és a játék izgalma feltölt, hogy átvészeljem a következő játékig a szürke hétköznapokat.

TD1

Tetejére