DG10 – KriszAD

 

Nickname: KriszAD
Születési idő: 1986.08.16.
Mióta foglalkozom Airsoft-tal: 2011
Eddigi csapatok: B.A.T. (2011-2013), DevGru 2104-

Krisz AD

K. Krisztián vagyok.
Krisz AD1Békéscsabán születtem és éltem 27 éves koromig, utána Pestre költöztem.
Végzettségemet tekintve nyomdaipari gépmester vagyok.
Egészen kiskorom óta megvan bennem a fegyverek, tankok és haditechnikák iránti szeretetem így nem is csoda, hogy 2011-ben találkoztam az airsofttal és magával ragadott. Nem csak a fegyverek miatt, hanem az amit a játék képvisel mint becsületesség, csapatmunka, egység, kreativitás, tisztesség és még sorolhatnám. De így leírva egy laikus nem értené meg ahhoz ki kell jönni játékra.
Vettem egy AK 47-t és azzal indult airsoft pályafutásom. Később lett egy VSR 10 meggymag köpködőm, melyhez készítettem álcát (ruha+fegyver) így kipróbálhattam a rejtőzködő harci stílust. Mely eleinte sok kudarccal járt, de sok tanács és ráérzés után jöttek a sikerek és a nagyobbnál nagyobb meglepetések.
Mára lecserélődött a teljes fegyverarzenál, jelenleg: M4, M24 és a „kis mérges” Hi-Capa-val vagyok bevethető. A régieket faldísznek meghagytam csak még puhítani kell az asszonyt. :)
Harci stílusomat tekintve nem vagyok a darálós fajta, nem szeretek direktbe nekimenni az ellenfélnek és szórni a bb-t. Inkább kerülő utakon szeretek menni, meglepetést okozni és a döbbent arcokat látni.

 

KriszAD

 

Tetejére