DG03 – Görög

Nickname: Görög
Születési idő: 1984. február
Mióta foglalkozom Airsoft-tal: 2009
Eddigi csapatok: Sliders (2009-2013), DevGru (2013-tól)

A „civil” életben:
Mérnöki végzettséggel rendelkezem és ezt az építőiparban hasznosítom a hétköznapokban.  Családcentrikus, vidám, barátságos ember vagyok, bár ez utóbbi tulajdonságomat a mai rohanó világban idegbeteggé vált emberek igyekezek elnyomni. Az életben nagyon sokra tartom a hagyományokat és az emberi kapcsolatokat.

Kapcsolatom az Airsoft-tal:
Kb. 10 éves lehettem, amikor a tesómtól kaptam egy springes berettát. (nem működött). Akkor még nem igazán tudtam, hogy airsoft fegyvert fogok, viszont tetszett, hogy hasonlít egy eredetire és hátra lehet húzni a szánt.

Még gyűrtem a sulit, amikor egyik haverom megpendítette az airsoftozás lehetőségét. Akkor még nem voltak hazai boltok és az internetes rendelés is kuriózum volt. Arról nem is beszélve, hogy akkor sem volt túl pénztárcabarát hobby. Tehát egy időre le is tettem róla.

Majd 2009 elején kitévedtem a FeHova-ra és ott volt lehetőség airsoft lövészetre. Amikor a kezembe adták az UMP-t akkor ért a megdöbbenés… ezek nem is olyan műanyag játékvackok, mint ahogyan azt a laikusok gondolják. Lőttem párat majd hazamentem és több száz oldalnyi tudásanyagot felszívtam az internetről. Két héttel később megvettem az első fegyverem. (a boltban annyi mindenre rákérdeztem, hogy nem hitték el, hogy most kezdem)

Hamar találtam az ismeretségi körömben olyat, aki már javában űzte a sportágat és általa gyorsan csapatba is kerültem. 4 évig játszottam együtt nagyszerű emberekkel a „Sliders” csapat keretein belül. Azonban éreztem némi hiányt, amit a nagyobb játékokon való szervezett részvétel alacsony száma tett ki.

Nehezen, de 2013 elején eldöntöttem, csapatot váltok. A DevGru-ra a beszámolóik alapján találtam rá, éreztem, hogy azonos a gondolkodásmódjuk és a próbajátékok ezt hamar vissza is igazolták. A kölcsönös szimpátia eredményeképp a csapat megbecsült tagja lehettem.

Az évek során nagyon sok hobbyt kipróbáltam az alapvető labdajátékoktól a küzdősporton át a téli sportokig. Valahogy előbb utóbb az összes ilyet abbahagytam egyszerűen nem kötött le hosszútávon… azonban az airsoftban „otthonra” találtam. Megvan benne minden, amit szeretek. Jó társaság, szabad levegő, testmozgás…

 

Tetejére