DG06 – Nujen

Nickname: Nujen
Születési idő: 1976.02.11.
Eddigi csapatok: FTD (2007-2010), DevGru (alapító tag, 2010-től)
A „civil” életben:
A telekommunikációban dolgozom immár több mint 13 éve, jelenleg fejlesztéssel foglalkozom, eddig végigjártam a fontosabb pozíciókat a kezdetektől a mostani beosztásomig. Igen kritikus szemléletű ember vagyok, de törekszem a konfliktusok elkerülésére.
Budapest közelében élek a családommal. A családom fontos a számomra, ezért ha tehetem velük töltöm az időmet. Odafigyelek a családomra, akkor más lesz az életünk ebben a rohanó világban…

 

Kapcsolatom az Airsoft-tal:
Valamikor a 90-es évek elején vettem egy airsoft pisztolyt egy boltban, mert tetszett és volt rá pénzem. (megjegyzem többe került, mint 2 havi fizetésem, de akkor ez nem számított) Eleinte csak hecc volt az egész, jó volt szórakozni, lövöldözni meg G.I Joe játszani az akkori lehetőségek szerint. Néhány évig elvoltam ezzel, aztán jöttek az igazi fegyverek és elég lett egy jó időre a fegyverekből.
Mivel testvérem elkezdett komolyabban foglalkozni az airsoft-tal így ez vitt magával, és elkezdtünk eljárni a játékokra, és egyre komolyabb lett ez a sport, de megmaradt sportnak.
Nekem az airsoft nem azt jelenti, hogy fegyvereket fogunk másik embere, hanem inkább a csapatot, egységet kötödést és barátságot. Azt gondolom, hogy ez segít túljutni a napi nehézségeken, szorosabb barátságokat és kapcsolatokat hoz létre emberek között, amit máshol nem találnák meg.
Az airsoft a becsületről szól, valahol a „régi lovakor” erényeit találom meg benne, valami olyat ami most hiányzik a társadalomból, de itt megvan ez pedig nem más mint a tisztesség.

Hiszem, hogy ez a csapat egy olyan közösség amiért érdemes dolgozni és hinni a benne lévő emberekben, egy olyan egység ami egymás segítéséről és támogatásáról szól…

10003583_665489246843242_885092225_o

 

 • balu lipi
  #1 Hozzászóló: balu lipi 4 éve

  hello jó volt a közös bevetés de vmikor tudtok küldeni naplementés képet meg tudsz-e ötletet adni fegyveremhez milyen tracer kell meg sztem kéne rá messzelátócső vagy hogy lehet rászerelni !!!!
  előre is köszönöm válaszod üdv.: balu (vörös 3 raj)

 • DevGru
  #2 Hozzászóló: DevGru 4 éve

  Szia Balu,

  Segítünk amiben tudunk, írd meg a mail címünkre, hol tudunk elérni és felvesszük veled a kapcsolatot.

  Üdv,
  Nujen

 • Minden vélemény számít!

 • Comment Feed for this Post
Tetejére