DG02 – TOM

Nickname: TOM
Születési idő: 1981.06.16.
Mióta foglalkozom Airsoft-tal: 2008
Eddigi csapatok: FTD (2008-2010), DevGru (alapító tag, 2010-től

A „civil” életben:
Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, marketing szakirányon végeztem a Szent István Egyetem Gazdasági Főiskolán. A telekommunikációban dolgozom immár 9 éve, értékesítési projektekkel, ösztönző rendszerrel és a minőségi kiszolgálás mérésével, valamint fejlesztésével foglalkozom.

Jellemző rám a kritikus szemlélet, a csípős humor és az alaposság azokon a területeken, melyek érdekelnek.

 404753_376907329045323_1874357888_n

Kapcsolatom az Airsoft-tal:
A fegyverekhez és a haditechnikához való vonzalmam gyermekkorom óta „kísért”, lényegében az Airsoft-tal is ezért kezdtem foglalkozni.

Az egész kb. 4 éve kezdődött. Nujen, aki mellesleg kollégám is, már javában játszott a FTD csapattal, Twilekkel és Elffel együtt. Ő invitált el egyszer egy játékra és onnan már nem volt megállást. Tudtam, hogy ez a nekem való hobbi! Ez úton is hálás vagyok Nujennek, Twileknek és Elfnek is, amiért akkor befogattak!

Később az FTD feloszlott és akkor már Ákival megerősödve kitaláltuk a DevGru formációt. Ekkor a DevGru csapat tagjaként már sokkal többről kezdett szólni ez a hobbi. A folyamatos fejlődés, a csapatmunka öröme és a közös sikerek motiváltak a játékra.

Az évtizedek során nagy mennyiségű, lényegében lexikális tudást szedtem össze a kézi lőfegyverek terén, de azok használatának gyakorlása a jogi háttér miatt minimális volt. Az Airsoft adott lehetőséget arra, hogy a szakirodalomból valamilyen aktív pihenés váljon. Ezért vállaltam az ilyen témájú cikkek írását.

 

Tetejére