Kedves Olvasó!

bp3

Ismét lesz Bomb Patrol és ismét megyünk, ha szerencsénk lesz…. ez már a sorban a harmadik, tehát számolunk 3-ig, se többet se kevesebbet, három legyen amíg számolsz és ameddig számolsz háromig legyen,  négyig ne számolj, mert ebben az évben csak a harmadik leszen! Sem pedig kettőig, mert az meg tavalyi vala… Ötöt szádra ne vedd, midőn a hármashoz érsz sorrendben a harmadik leszen…most két hét múlva.

De talán az eredeti jobb leszen vala…

 

 

Mivel mi is számolunk vala háromig, nekünk is a harmadik leszen, és  hárman is megyünk.

 

Ismét csak teát fogunk árulni, hiszen abban jók vagyunk. és jól is érezzük magunkat. Ez nem más mint egy nagy fesztivál, szuper társasággal és remek hangulattal! LARP lenne, már ha tudnánk is, hogy az mit jelent, bár meg kell hagyni a tavalyi már egész jól ment az embereknek 1,5 napig bírták, aztán csak ment az adok kapok. A létszám miatt most se lesz jobb a helyzet, mert be kell vallani sokan azt se tudják milyen rendezvényen vannak… szóval a remény … meg utoljára (na meg a reptiliánok és terminátorok….)

 

LARP miről is szólna, hogy ne te vagy a RAMBÓ meg a G.I. Joe (bocsi Joe, de te úgyse olvasod) itt bele kellene élni a választott szerepbe magad és elhinni, hogy tényleg egy “életed” van, és esetleg tényleg eljátszani azt, hogy te egy civil vagy vagy, rendőr (és nem a legkorruptabb, ,tudom ebben az országban élek, szóval igen a rendőr megvehető meg minden más is..) vagy katona. Ha meg katona vagy nem bántasz civileket, mert azért komoly büntetések vannak..stb. Miért írom ezeket, mert 500 fő feletti játéknál ez lehet nagyon jó és persze rendkívül rossz is, mert ha nem lesz más mint egy nagy tingli-tangli akkor elment vele 3 nap a semmire, és az egész játéksorozat mehet a levesbe na jó csak a kukába. Fontos vagy nem ez mindenki maga dönti el, számomra azért is fontos, mert ez az egyetlen játék az országban ahol évről évre ekkora tömeg van és talán egyszer egy nemzetközi nagy játék lehet belőle ha a játékosok el nem b@ szokás szerint. Miért a játékosok, mert az egész azon műlik, hogy akik eljönnek és ott vannak, mit szeretnének, mi az amit beletesznek, hogy jól érezzék magukat, mi az ami motiváció ehet mi az ami érdekesé és egyedivé tudja tenni, ez pedig nem más mint a résztvevők.

 

Nem, nem a szervezőn műlik, hogy milyen lesz, hanem azokon akik eljönnek ott lesznek és teszik a dolgukat…. ha nem tartod be a szabályokat, ha csalsz, ha vitázol és anyázol, nem lesz jó se neked se a másik 500 embernek. Ez a legfontosabb a többi már adott!

 

Maga a területről egy jó kis térkép, mielőtt még kicsi lenne a pálya 100 ember úgy el tud itt tűnni, hogy csak na (na persze meg a hanggránátom is, bár azt volt olyan kedves sporttárs aki lenyúlta a múltkori itteni játékon, remélem olvasod és baromi büszke leszel magadra, hogy egy eldobott Thunder B gránátot visszadobtál aztán, meg eltettél…) szóval 500 fő éppen elég lesz, hogy legyen “élet” és legyen egy kisebb városi rész ahol azért el lehet tűnni ha kell…

Térkép:

Igen, és is tudom, hogy nem találod meg a teaházat a térképen, mi se találtuk meg, de ott leszünk! Szinte ez hagyomány sőt inkább ez a hagyomány, hogy minden évben lemaradunk a térképről, de talán ez így jó.  Azért nem lesz titok Salang road és a Shahid road sarkán található 4 emeletes ház legfelső részén lesz a csendes kis nyugodt, senki által nem keresett és használt kis teázó.

Itt nem lesz kiszolgálás, nem lesz tea  nem lesz semmi…te se szeretnél ide jönni nincs itt semmi látnivaló, mint ahogy eddig se volt… nézd meg magad…

 

Szóval nincs itt semmi bicnice!

 

Akit érdekelnek majd a napi élet képei, az jelezze és akkor lesz élő közvetítés a helyszínről, meg fényképes rövid beszámoló  itt az oldalon, persze ha lesz érdeklődő…

Ha valaki azt érzi, hogy van egy jó ötlete vagy egy jó storyt szeretne, akkor az írja meg nekünk és megnézzük mit tehetünk az ügy érdekében….

 

Nemsokára jelentkezünk!

BP3 teaház