Kedves Olvasó,

Forrás: Airsoft Hungary - facebbok oldal

sajnos egy baleset következtében az Ingbégi pályán tűz ütött ki és szinte minden airsoft felszerelés a tűz martaléka lett, így az Airsoft Hungary számára megrendezésre kerül egy jótékonysági rendezvény. Sokan ismerik a pályát nagyon sokan kezdték itt ezt a sportot, fontos helyszín a magyar airsoft számára.

Forrás: Airsoft Hungary - facebbok oldal

nem szép látvány – tűzvészt követően nem sok minden marad meg…

Egyre több pályát zárnak be különböző okok miatt nem lenne jó elveszteni ezt a csodálatos helyet, így aki teheti segítsen és vegyen részt ezen a rendezvényen. Ha nem is személyesen de virtuálisan is segíthet, “hiszen egy 2.500.- forintos összeg nem a világ vége számodra, de egy új világ kezdete mások számára” (nujen), legyünk minél többen!

 

itt a lehetőség, hogy segíts újraindítani ezt a pályát és ezzel segítesz abban is, hogy ez a soprtot minél többen meg tudják ismerni, ki tudják próbálni magukat Izbégi pályán.

Forrás: Airsoft Hungary - facebbok oldal

teljesen kiégett a helyiség, nem csak a felszerelések “tűntek el” de még az épületben is hatalmas a kár….

A szervezők  a következőt tették közzé:

(forrás: Airsoft Hungary – facebook oldal)

airsofthungary_3Sokan már kérdeztétek miben tudnátok segíteni. Ezt most 4 pontban foglaltam össze, hogy jelen esetben mi számít segítségnek az Airsoft Hungary-nek. Ha a 4 pont közül már csak egyet tudsz teljesíteni, az már hatalmas segítség a jelen helyzetben.

1. Segédkezni a rom eltakarításában a következő hetekben.

2. Gyertek el airsoftozni a jótékonysági airsoft játékra október 4-én vasárnap, ha már eljöttök játszani már azzal is támogatjátok a csapatot. A belépő ára szokásos 2500 ft.

3. A kihelyezett fegyverládába bármilyen felesleges airsoft felszerelésed van és nekünk adnád, azt köszönettel és alázattal elfogadjuk. Mire gondolunk: maszk, szemüveg, tárak, nem használt bdu nadrág, zubbony. sapka stb.

4. A kihelyezett urnába anyagi hozzájárulás új fegyverek vásárlására és az épület rekonstrukciójára

Bárki, aki eljön a játékra most utoljára tekintheti meg az épületben a kiégett helységet, aztán lezárásra kerül a rekonstrukcióig.

remélem minél többen leszünk és minél több segítséget tudunk adni, most rajtad a sor!

Forrás: Airsoft Hungary - facebbok oldal

mint ha háborús kép lenne…. ez nem fotoshop ez a valóság!

Találkozunk vasárnap Szentendrén!