Kedves Olvasó!

Fontos információ!

A regisztrációs lehetőség ismét nyitott! Aki még szeretne egy nemzetközi nagy játékon részt venni, ennyi járművel profi szervezésben annak itt az idő hozzávetőleg 24 óra lehet hátra amíg ismét elfogynak a jegyek!

  • Ronin oldalon 18 fő (ez folyamatosan csökken)

  • Task Force 79 fő (ez még jobban csökken)

  • Russian – Alpha 25 fő (ez folyamatosan csökken)

Ne feledd utalást is intézned kell!

Találkozunk Tapolcán!

WarHead 3.1 Warhead sorozat nagy kedvenc a tavalyi év meghatározó sorozata volt, és az idei év se lesz ez másképpen.

A tavalyi évben a 3.1 néven emlegettük, egy életre szóló élmény volt ( amit minden hónapban legalább egyszer emlegetünk).

Remek csapatok, élvezetes akciók, sok jármű különleges jármű és persze látványos harcokat vívtunk egész nap…

Az, hogy milyen is volt itt olvasható.

Miért fontos ez?

Ismét lesz Tapolcán Warhead 9 még jobb még nagyobb még profibb! Na most ez nem marketing, hanem tények, szerintem az magáért beszél, hogy hihetetlen gyorsan elfogytak a regisztrációs lehetőségek,amin személy szerint nem is csodálkozok, mert akik tavaly ott voltak azok biztos jönnek a mostani 2014.03.22.-23 WarHead 9 –re is.

WarHead 3.1

Eddig az volt, hogy csak külföldön van minőségi többnapos játék, hát kérem nem! Itt ebben az országban is van ilyen és ez is nemzetközi, hiszen sok külföldi csapat lesz jelen, szóval lehet jönni nemzetközi minőségi játékra!

Remek kezdeményezés az olyan kétnapos esemény, ahol gyakorlatilag két külön nap van és este nincs más, mint beszélgetés, táborozás vagy amihez éppen kedved van.

WarHead 9 Regisztrálni még mindig lehet és érdemes is.

Bár most már nincs hely, de a szervezők megtesznek mindent azért, hogy még legyen több tíz szabad hely. Amennyiben minden a tervek szerint megy akkor még több is lesz, én nagyon drukkok a szervezőknek!

Sok munka van ebben a projektben, de biztos minőséget kapunk majd, mint mindig! Szóval 2014.02.14. én mindenképp nézd meg a mi oldalunkat és http://outdoorevents.hu/warhead oldalt is!

Sok munka van ebben a projektben, de biztos minőséget kapunk majd, mint mindig!

Fontos, hogy azzal tisztába lenni, hogy van egy ( 1 ) napos szombat vagy vasárnap illetve van két ( 2 ) napos jegy is, amiket előre el kell utalni.

Aki teheti regisztráljon és utalja is el a választott belépő összegét, ne fedjétek utalási határidő 2014.02.14 péntek (tehát ha péntek 12-ig utalsz az még nyerő lesz)

A bombák földje 5 is volt sok jármű, de itt is lesz annyi, bár minőségben kicsit más dimenzió lesz.

Azt pedig már nem is mondom (oké tudom, szóval írom), hogy ezek működnek is és használatban is vannak!

WarHead 9

Aki teheti szerintem legyen ott, ez az év egyik legmeghatározóbb eseménye lesz!

Amint lesznek még információink azonnal közzétesszük, érdemes követni minket!

 

Várunk vissza mindenkit!