BF5

Ma esete életre kell a Bombák Földje aki tehette az már Baghdadba van vagy oda készül. Rettentően sok dolog került elő ami különlegesé teszi ezt a hétvégét Bankházán. Példaként említeném meg a helikopteres bevetéseket ami tuti jó kis móka lesz, vagy a sok járművet de itt a kedvencem.

OOO Szerintem igencsak „élethűre” sikeredett, Doki biztos volt Szomáliában tanulmányúton…

 

A hétvégén annyi jármű lesz kint , mint más rendezvényen egy év alatt, ez azért nagy eredmény. Szerintem már ezért is érdemes vasárnap kilátogatni akár 1-2 órára is. Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni és jelentkezni civilnek. Persze az is megoldható, ha fegyverrel a kézben szeretnéd megoldani a helyzete ami lehet a „bomba” keresése vagy akár annak az elhelyezése.

Aki nem ismerné a filmet annak itt egy is előzetes, érdemes megnézni és azt követően kijönni. Talán így jobban látható lesz az a sok minden ami ehhez a LARP rendezvényhez elkészült.

Azt gondolom, hogy lesz elég dolga mindenkinek, és lesz látnivaló bőségesen. A kis pénzemet majd a kávézóban elkávézom, miközben odakint valaki megpróbálja „hatástalanítani” a dolgokat, persze a helyi erők ezt vagy segítik vagy segítik mikor milyen lesz a helyzet.

Adrenalin az egekben!

1102729_381347445325490_131291437_oFeszültség garantált itt akát egy óra alatt annyi hatás és élmény fog érni, mint egész télen összesen… nem kérdezik meg mit akarsz vagy mit szeretnél, te magad döntesz, ez is egy jó kihívás!

és egy kis pénz, hogy jó legyen…

és jó lesz.

 

Vasárnap egy mozgalmas és veszélyes Baghdad vár mindenkit, akár csak látogatóba…

Mi a helyszínről adunk majd tudósítást kisebb riportokat és persze élménybeszámolót, ehhez nem kell mást tenni, csak a facebook oldalunkat like gombbal jutalmazni.