így igaz mint ahogy a címbe is szerepel.

Bombák Földje 5 2013.szeptember 6-án, 7-én és 8.-án Bankházán!

BF5

Hatalmas lesz, mármint ha a méreteire és a szervezésre gondolok. Területileg nem a legnagyobb de, Budapest mellett ez a legnagyobb használhatóterület. Helyileg Bankházán lesz megtartva, ami nem más, mint a kiskunlacházi reptér egyik területe. Itt volt megrendezve az Operation S.E.R.V.A.L is.

Map picture

Maga a terület igazi „kisváros” vannak itt kis utcák, nagy terek eldugott épületek, szóval minden adott arra, hogy jól érezze magát mindenki. Sok lehetőség van a L.A.R.P játékra, de az se fogja magát rosszul érezni aki csak lazább dolgok miatt jönne ki.

Egyszóval tényleg „Baghdad-ba” találhatod magad pillanatok alatt. Amit jó kezdeményezés az pedig az, hogy a pályaépítésbe bevonásra kerültek a résztvevők is, sőt ezzel még a belépő árát is lehet csökkenteni akár 30%-os kedvezményt is el lehet érni.

Ez szerintem jó, egyrészről a kedvezmény miatt a másik része pedig az, hogy aki elmegy megismeri kicsit a pályát és emiatt látni fogja, hogy mi mindent kell megtenni egy sikeres nap érdekében.

A bankházi pálya eddig se volt koszos vagy elhagyatott, sőt van olyan négyemeletes ház ahol ha kisöpröget az ember akkor észre se veszi, hogy már egy ideje üresen álldogálnak a lakások.

Kis előzetes fontosabb hírekkel:

Mi is az a kávézó? Nem sokat mondhatók el, de az biztos, hogy „helyi arab” zene lesz egész nap és lehet

vízipipázni is akár. A helyi pénzen (amit a szervezők biztosítanak a résztvevők számára) itt majd lehet minden jót kapni, ami színesíti az egész napos küldetéseket és lehetőséget fog biztosítani a kikapcsolódásra is…

( én tuti nem ülnék be hosszabb időre a NATO erők helyébe, soka nem tudhatód mitől hízol, vagy mi van a párnád alatt).

Élményekben gazdag helyszín lesz ez, és ebből van még jó pár ilyen.

Járművekről és még több információról majd egy következő írásomba teszek említést, de azért egy nagyon fontos dolgot kiemelnék, lesznek olyan csapatok aki valódi helikopterrel érkeznek meg a bevetésük helyszínére.

Ez szerintem egyedi, legalábbis eddig nem volt ilyen nagy mértékben használva airsoft rendezvényen hazánkban helikopter (amiről nekem tudomásom van, de aki tud ilyenről kérem írja meg nekem). Szerintem ez magában egy olyan különleges élményt tud MI-2adni, örök emlék lehet.

Eddig arról írtam, hogy milyen jó is azoknak akik már jelentkeztek, de nincs elkésve senki még van hely a területen akár 500 azaz ötszáz ember is kényelmesen elfér, sőt szerintem az a legjobb ha minél többen jönnek el.

Azok akik nem voltak még ilyen rendezvényen érdemes akár nézőként is megjelenni a belépés számukra mint civilek számára ingyenes, ami valljuk be a szervezők részéről egy nagyon nemes gesztus. Így azok akik megnéznének egy „élő filmet” azoknak itt a lehetőség, Budapesttől 20 percre szép környezetben részesei lehetnek egy ilyen nagyszabású eseménynek.

Azonban a biztonságról nem szabad elfeledkezni így a kötelező szemvédelmet kiemelném. Akinek nincs megfelelő védőszemüvege az nem vehet részt az eseményen. A helyszínen 500.-HUF, mindösszesen 500 forintért lehet majd ilyet vásárolni, így azzal se kell foglakozni ha éppen nincs otthon ilyen.

Amit én javaslok az a vasárnapi nap, amikor az egynapos belépővel rendelkező játékosok is jelen lesznek, hiszen már pénteken elkezdődik a rendezvény, de vasárnap lesz a csúcs, akkor érdemes kilátogatni.

Nem kell más csak egy szabadidő ruházat ami túrázáshoz is jó, és a kötelező szemvédelem. A helyszínen lesz büfé ami rendkívül jó szokott lenni és az árai is igen elfogadhatóak, így nem kell a csomagolással bajlódni.

A regisztráció még mindig megtehető, akik esetleg civilként jönnének ki, azok is regisztráljanak, hiszen a szervezők így fogják tudni garantálni a kitűnő élményt a látogatok és a résztvevők számára.

Talán a legfontosabb a legvégén az pedig a nyereményjátékunk lenne, ami nem más mint a következő apró lépések.

Like-old (vagy tetszik)  a DevGru facebook oldalát!

Like-old a a devgru.hu oldalon ezt az előzetest

Oszd meg az előzetest az idővonaladon!

Sorsolás 2013.08.27 én eset lesz a nyeremény nem más mint egy belépő egy fő részére. A nyertest mailben és a facebbok oldalon keresztül értesítjük ki.

 

Nyeremény!

 

 

BF5_nyereményjegy

 

(A sorsoláson a szervezők és a „kutyák” nem vehetnek részt)

Várunk vissza mindenkit….