ismét egy jó kis hétvége elé nézünk lesz itt minden jó, mehetünk Algériába vagy Guatemalába, de aki a jövőt részesíti előnybe annak meg itt a Fallout 3….

Algéria 1962

(forrás: facebook/softair)

Algéria 1962 Kisteleken lesz megrendezve, 2 napos milsim vagyis, hogy pontosan idézzek „2 napos, vérsim jellegű, sokatmenős, sokatállós, feladatmegoldós játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt „.

Az időjárás nagyon autentikus lesz az már biztosnak tűnik, legalábbis eddigi hírek szerint lesz vagy 35 fok árnyékba is …

A story a franciák Algériai tevékenységének egy kis történetét eleveníti meg, szóval lesz elég „vérengzés” mivel egyik fél se volt éppen „kedves” abban az időben.

Fontos, hogy L.A.R.P játék lesz, így a szerepjáték és a feladatok fontosak lesznek, érdemes erre odafigyelni, hogy mások játékát nem rontsuk el azzal, hogy nem tudjuk miért is vagyunk Algériában…

 

Amire érdemes figyelni:

  • BB limites (400 BB) és kötelező a BIO BB
  • Lesznek járművek, így azokra vonatkozó szabályokat is érdemes ismerni.
  • Éjszakai játék is lesz, ezért imitáció szükséges (világítás legyen, vagyis legyen nálad a fény)
  • nagyon jó „medik” rendszer
  • az ivóvíz kincs.

regisztrációt érdemes még szerintem megtenni, de az oldalak le vannak zárva ezért a fórumon vagy PM ben érdemes megkeresni a szervezőket.

 

Guatemala, Dél-Amerikában

(forrás: facebook/softair)

guatemala_dzsungel2 Egerben lesz most Guatemala. Kobzos szervezi a napot, és itt erős lesz a L.A.R.P nem mintha Algériába máshogy lenne, de hát azért jó tudni, hogy itt 20 fő is tudd annyi adrenalint termelni mint másik 100.

„Ismerve” Kobzos játékait (remélem egy kicsit ismerem) nem lesz egyszerű megmaradni se, nemhogy a feladatot megoldani.

Szóval akinek kell 24 óra tömény meglepetés annak itt a helye Egerben.

Itt lesz minden ami kell, CIA ügynök, „orosz tanácsadók” és persze nagyon gerilla ellenálló fegyvert szorongató emberke.

Feladatok már komolyak lesznek, ez nem tingli – tangli lesz, szóval gondold meg mit is szeretnél, a dzsungel vár rád és egy árny is…

Dzsungel_2 

 

Amire érdemes figyelni:

  • BB limites 50 BB kezdesz, szóval „locsolót” nem kell hozni Éjszakai játék is lesz, ezért imitáció szükséges (világítás legyen, vagyis legyen nálad a fény)
  • nagyon jó „medik” rendszer, érdemes elolvasni fejlövés nem támogatott…
  • alvás csak szemüvegben, bár szerintem senki nem fog aludni ez nem az a hely…

 

 

regisztrációt érdemes megtenni, és aki teheti mennyen el próbálja ki magát egy ilyen játékon. Azért fontos kiemelni, hogy felelőtlen vagy nem megfelelő játékstílus kerülendő.

 

Front Line – Episode 3: Fallout

(forrás: facebook/K.I.N.G airsoft team fórum)

Veszprémbe is várnak mindenkit szeretettel, így nem csak keleten de nyugaton is lesz hova menni (most nem találtam több eseményt, de lehet valami elkerülte a figyelmemet). Aki ismeri a játékot annak pont jó lesz a nap…

Oroszok vs Kínaiak egymás ellen, itt nem sok szerepjáték lesz, de szerintem annál több akció. Fontos, hogy BIO BB kötelező.

regisztráció itt, de mivel több fórumon is van regisztráció ezért ne tévesszen meg a létszám, ha nem vagy biztos menni vagy nem akkor a szervezőket érdemes megkeresni a pontos létszám miatt.

 

Amennyiben találok még valami eseményt vagy sikerül több infót szereznem megírom egyből…

Várunk vissza mindenkit….