Kedves Olvasók!

sajnos kicsit elszámoltam magamat, és kimaradt ez a remek napról szóló beszámoló így itt az ideje, hogy pótolva legyen. terveim között volt a Bombák Földje 5-ről írni előzeteseket meg beszámolókat, de aztán letettem erről a tervemről, hogy jó döntés volt-e még nem tudom….

de térjünk vissza a Gods of Nuke első részére, hogy miért ez első, mert hamarosan jön a második része…(erről lesz egy rövid ajánló 1-2 héten belül)

D2048

Szervezés:

B233 K.I.A Kiskunmajsai Airsoft Egylet szervezte meg ezt a játékot, igen sokat beszéltünk, hogy majd egyszer mi is ellátogatunk hozzájuk. Sokat olvastam a beszámolóikat és nézegettem a képeket és egy jó kis társaságot véltem felfedezni a K.I.A részéről.

A szervezés nagyon profi volt, igencsak kitettek magukért a szervezők, vagy csak lehet, hogy ott ez a mindennapi. Nekem sok olyan apró részlet volt amit eddig nem tapasztaltam meg szervezői oldalról.

Nagyon nagy hatással volt ránk, a regisztrációs és a „fegyver beállítási” lehetőség, ilyet még nem láttunk. (regisztrációt igen…)

Mindenhol kaptunk segítséget, és figyelmesek voltak azokkal is akik elsőnek voltak kint a pályán, számukra-számunkra volt egy körbevezetés ahol megismerhettük a pálya határait, erre később igencsak nagy szükségünk volt.

 

Talán ez a néhány kép segít jobban megérteni miről is írok.

D2032 70 méterig meg volt a lehetőség “belőni a fegyvereket”

    D2021D2024

 

 

 

 

 

 

D2024Eligazítás nem csak szóban, hanem nyomattót formában is megtörtént, mindent megkaptunk ami csak fontos lehet, de talán a legjobb a “rádiókiosztás” volt, nem kellett találgatni, hogy ki melyik csatornán lesz.

Ami még fontos, hogy színesbe kaptuk meg, így a képek is igen jók és láthatóak voltak. Külön lapon tehettünk volna észrevételeket, amit a szervezők az elmondásuk után mindig meg is fogadnak vagy elgondolkodnak azon, és mivel fontosak az észrevételek, így nem csak „emlékszem mondott valaki valamit”, hanem nem pontosan megvan minden. Ez jó dolog!

Bejutás, eljutás:

M5 autópályán kellett utaznunk aztán már mellékúton és végül néhány kilomB2313étert földúton. Ami nem is volt olyan rossz mint amire számítottunk. Azt ugyan nem tudtuk, hogy jó fele megyünk, de bíztunk abban, hogy a „narancssárga jelző csíkok” nekünk szóltak, és tényleg azokat kellett követni. Időben érkeztünk, mármint magunkhoz képest, de tény mi voltunk az utolsók, de nem késtük el az eligazítást és nem ránk kellett várni, de az is igaz mi jöttünk a legmesszebbről.

 Eligazítás:

Időben kezdődött és ahogy már írtam, kaptunk egy „kis borítékot” ez remek segítséget adott az egész napra. Nagyon baráti és családias volt az egész eligazítás, de elhangzott minden ami fontos és „kötelező”. Ezt követően volt lehetőségünk kicsit megismerni a saját oldalunkat, ahol voltak nagyon komoly csapatok is. Csak néztünk milyen profi felszerelésben és kiegészítőkben nyomták végig az egész napot.

A szervezők végig figyelemmel kisérték az „oldalak” elosztását. A „táska” használata és annak mozgatásáról külön említést tettek, így ebből nem lett vita vagy gond. Előrelátásuk segített a nap végén egy tiszta és becsületes befejezéshez (persze nyerünk, de nem miattunk, nem sokat tehettünk a végjátékon)

B2315 Pálya, körülmények:

A pálya maga egy jól határolt erdős terület kisebb nagyobb tisztássokkal. Ami még nagyon jó, igaz alföldi a táj, de legalább van akkora szintkülönbség mint ami a Hungaroringen van. fedezékek tucatjai vannak kiépítve vagy a természetnek köszönhetően. Ezeket kitűnően lehet használni, Görög „vérengzése” is ennek köszönhető. Négy ellenfelet simán becserkészett majd egy rövid sorozattal „hazaküldte őket” és a végén még „lekéselt” egy ellenfelet akinek fogalma nem volt ki kúszott oda. Maga a pálya szerintem 50-100 fő befogadására alkalmas, ennél többen nem „férnek” el, de ekkora létszám mellett kitűnően játszható az egész.

B234

Játékosok:

Egy nagyon jól felkészült és nagyon becsületes társaságot ismertünk meg. Nem volt kiabálás vagy veszekedés egy ”hangos szó” nem esett egész nap. profi csapatokkal ismerkedtünk meg, akik igencsak értették a dolgukat, hiszen másból se állt az egész nap csak engem kellett medikelni.

A legjobb kép a napról talán ez:

B2314

Összegzés:

Ami tetszett:

– Eligazítás, általános szervezés

– Szervezőtől kapott leírás nagyon egyedi és emléknek is kitűnő (nekem még megvan)

– Fegyelmezett csapatok, nagyon korrekt találatmegadás

– kis létszám mellett is jó játékélmény

Ami nem tetszett:

– Talán a pálya megközelíthetősége nem volt jól kitáblázva, bár lehet ez az én hibám. volt…

– Sok „baráti találat” mait kaptunk.

 

Jó játék volt. nagyon sokat lehetett harcolni…

Következő ilyen rendezvény amit szerintem nagyon érdemes lesz meglátogatni vagy regisztrálni az a Gods of Nuke part II. 2013.09.08. Bodoglár

Írta: Nujen

Fotók: Nujen, és K.I.A