Ezen a hétvégén se kell otthon unatkozni több olyan rendezvény is lesz ahová érdemes kilátogatni. Szerintem ezeket az eseményeket mindenképp érdemes megnézni vagy inkább részt venni, hiszek benne, hogy mindenki megtalálja azt amit keres és pont az eltérő „stílusok” miatt lehet ez a végletek hétvégéje.

 

Infected2!

infected-poszter-v4-600Kezdjük szerintem a legfontosabb eseménnyel, amit Veszprémbe rendeznek meg ez pedig nem más mint egy izgalmas („L.A.R.P” szerepjátékkal teli ) Infected2!

Amikor már kevés egy horrorfilm…?

 

Amikor érezni akarod, hogy még élsz…?

 

Amikor alig várod a reggelt…?

 

Amikor inkább azt kívánod, hogy ez egy álom legyen..?

 

Akkor neked itt a helyed!

Veszprémi pálya egy gyönyörű területen található, ahol igazán igényes a környezet! Minden adottsággal rendelkezik ami egy ilyen éjszakai játékhoz szükséges, garantált az adrenalin!

Ezen az éjszakán megelevenedik minden, akik eddig jelentkeztek azok igencsak felkészültek erre a „napra”. Lesz itt sminkelés, hogy minél” élet hűbb” legyen a zombi (tudom képzavar, de ez van) és rengeteg egyéb meglepetés is. A fórumot olvasva igazán jó háttértörténetek alakultak ki és szerintem ez már maga egy olyan minőséget fog biztosítani ami ahhoz kell, hogy ez fantasztikus élményt adjon.

 

Hogy mire is lehet számítani valami hasonlót képzelj el, csak itt te vagy az aki életbe akar maradni…

Megtekintés Csak 18 év felett!

 

Hogy mire is lehet számítani valami hasonlót képzelj el, csak itt te vagy az aki életbe akar maradni…

Nem kell más tenned csak regisztrálni és elmenni és megérni „emberként” a reggelt!

Hely még van, így az aki nem döntötte el mit is kezd a szombat estével annak itt ez a remek lehetőség.

infected-map-800

regisztráció és időpontok:

Érkezés: 2013.07.27. (szombat) 18:00 -tól

Kronózás és fegyverek címkézése: 18:00 -tól

Közös játéktechnikai és balesetvédelmi eligazítás a parkolóban: 19:00 -tól

Fegyverek leadása bemérve, felcímkézve, betárazva: 20:00

Oldalankénti eligazítás a játéktéren: 20:20 –tól

Játék kezdése: 21:00

Játék vége várhatóan: (vasárnap) 03:00

Alvóhelyek elfoglalása, tisztálkodási lehetőség: (vasárnap) 03:00 –tól.

Pálya elhagyása legkésőbb: (vasárnap) 09:00 A fenti időpontokat igyekszünk tartani, de ehhez az kell, hogy ti, játékosok se késsetek el! A játék rossz időjárás esetén is meg lesz tartva.

Szervezők:

Miskolci Airsoft Egyesület

Vadkanok Airsoft Team

Outdoor Events Service Kft –

King SE.

6mm.hu csapat

Softair fórum

Valamint sok-sok barát és segítő…

 

DABASI 3 fegyver kupa

 

bevallom nem sokat tudok az ilyen játékokról, de beszéltem a szervezőkkel és nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Izgalmas lehet ez a „harci szimuláció” eltér a megszokottaktól, és valami újat mutat meg. Kaptam néhány videót és az elnézegetve nem olyan mint az IPSC bár a Viktória Kupa amit a Nimród szervezett igen csak jó volt (beszámolók alapján, oda nem hívtak… ők tudnak valamit :)  ) vagy csak nekem tűnik másnak (szervezői segítséggel találtam meg a különbséget, (ez van) ezt még tanulni kell)

Néhán yfontos információ: (forrás: facebook)

A verseny célja :
2013-ben útjára indítjuk a Airsoft 3 fegyver taktikai versenyt.
Ebben az évben megrendezzük a 3 fegyver kupa Airsoft változatát. Azért, hogy lehetőség legyen felvenni a ritmust, illetve bele tudjatok kóstolni az életszerű és taktikai harcászati feladatok leküzdésében Airsoft fegyverekkel.

A verseny regisztráció:
2013. Június 27. 08 órától 10 óráig

A verseny kezdete :
2013. Június 27. 10 óra 30 perc

A versenyrendezője:
DABAS S.A.S (kulturális és szabadidő egyesület)

Kategóriák :
Nem korhoz kötöttek a kategóriák
Női
Férfi
VIP (bírók, segítők, meghívottak)
Csapat (3 fő)

Versenyszámok leírása :
A feladatok ismertetésére csak a végrehajtás előtt kerül sor, addig minden versenyző számára ismeretlen. A verseny egyszerre több pályán fog történni, amely a lőgyakorlat-vezető vezényletével zajlik.

Célok, Céltávolságok
Papír, illetve fémcélok, 3-40 méter távolság
Fegyver: A versenyen csak standard fegyverekkel lehet jönni (pisztoly, karabély) és kizárólag mid. low cap vagy real tárakkal lehet használni. Fegyver megkötés: A versenyre csak maroklőfegyvert és karabélyt kell hozni a harmadik fegyvert a szervezők biztosítják (a 3 fegyver meglepetés lesz)

A verseny helyszíne:

2370 Dabas Szűk. u. 1.

Pályánk a következő helyen található:
Az 5-ös főútról a Nautilus étteremnél a Budapest felöl érkezők jobbra, Kecskemét felöl, pedig balra bekanyarodnak (Vásártér utca), kb.600 m után az első aszfaltozott utcán (Bem utca) ismét befordulnak és az első utcán megint csak balra kanyarodnak (Szűk utca), ezen az úton a települést elhagyva 150 m után jobbra található a pálya.

GPS koordináta: N 47.1920244 E 19.3110210

Aki szeretné kipróbálni magát vagy kedvet érez hozzá az jelentkezhet még. Díjazás természetesen van, szerintem a részvétel is megéri. Kitűnő program lehet ez is a szombati napra.

 

Játék kezdőknek és haladóknak

 

vasárnapra is van egy lehetőség azok számára akik éppen nem a zombik elől menekülnek vagy éppen nem versenyeznek, vagy éppen most szeretnék kipróbálni milyen is ez a sport. Pestszentimrén kerül megrendezésre a játék kezdőknek és haladóknak.

Maga a pálya jó mint mindig a létszám pont jó lesz, és mivel ez kezdőknek is szól sőt szerintem inkább kezdőknek szól ezért nyugodt szívvel ajánlom azoknak akik gondolkoztak eddig, hogy kipróbálják magukat, megkapnak minden segítséget ami szükséges lehet az airsoftban.

Regisztráció és jelentkezés:

A program részletesen:

1. Team Deathmatch:
A két csapat összecsap. Egyéni visszaállós. Akit eltaláltak, visszaáll a visszaállópontra (későbbiekben VÁP) és 5 percenként (azaz óra 5, 10, 15, 20, stb.) visszaállhat a játékba. A VÁP-on lévő papíron a halott húz egy strigulát. Amelyik csapatnak kevesebb strigulája van, nyert.

Időtartam: 1 óra

Yellow flag and orange flag 2. Capture the flag (Zászlószerzős):
A két csapat zászlóját kihelyezzük a pálya két különböző pontjára (HQ). Mindkét oldal feladata a saját zászlója védelme, valamint az ellenfél zászlójának megszerzése és elszállítása a saját zászló mellé.

(HQ helye nem egyezhet meg a VÁP helyzetével).

Időtartam: 1 óra vagy amíg a két zászló egymás mellé nem kerül valamelyik HQ-n

3. Szektoros (Lámpakapcsolgató):
A pálya különböző pontjain elhelyezett lámpákat kell a csapatnak saját színére kapcsolni és meg kell tartani ezen szektor(oka)t. Az a csapat nyer, amelyik szín tovább világított a lámpákon.
Időtartam: 2 óra

D1802 4. Kódkereső (Rakétaindító):

Ennek a játékmenetnek feltétele, hogy elkészüljön egy jelenleg még fejlesztés alatt álló eszköz, ezért ez a rész mint lehetséges opció szerepel a tervek között! A pálya különböző pontjain kódtöredékek vannak elrejtve.

A kódtöredékek papírokra vannak felírva. Ha egy csapat tűzpárja megtalál egy kódtöredéket, a papírra ráírja a csapat nevét vagy színét, majd a kódtöredékkel visszamegy a HQ-ra (nem folytatja a keresést!) és ott feljegyzi azt.

A feljegyzés után a tűzpár azonnal visszaállhat a játékba.
Időtartam: 1,5 óra vagy amíg az egyik csapat meg nem szerezte a teljes kódot és el nem indította a rakétát.

Lesz minden ami jó, kicsit talán meleg lesz de kibírhatóan. Akinek van kedve az jöjjön ki és érezze jól magát.

 

 

Amennyiben nem jó a hétvége más program van, de mindenképpen hiányzik a sport akkor Csütörtökön az Airsoft Arénában lesz egy kis CQB.

 

 

Várunk vissza mindenkit….