Nagyon szép reggelre ébredtem, süt a nap és néhány felhő van az égen. Bankházán a is ez a helyzet 28 fok enyhe szellő. Az idő tökéletes lesz a mai napra.

Aki esetleg most indulna el az jöjjön ki, megéri a szervezés kitűnő eddig. Mindenhol szervezők vannak és segítik a bejutást és parkolást is.  

Bejutás:

Pest felől érkezve egy kis úton lehet eljutni a bejáratig a és egy hatalmas tábla jelzi a bejáratot, igaz kicsit megtévesztő lehet, de már a Bombák földje 5 promóciója is elkezdődött. (én nem így csinálnám, de hát ez a szervezők dolga..)  

 001

Ennél a táblánál kell befordulni a bejárathoz.

A beléptetést 4 ember végezte előttem 6 autó volt és nem egészen 5 perc alatt a parkolóba voltam, ahol megmutatták hova kell parkolnom. Vagyis a Liba II esetében tapasztalt hiányosságokat figyelembe vette Joe.

 003

Nyomtatványok, térkép:

Már a beléptetésnél megkaptam a nyugtámat a 3.000.-forintról és egyben a következő A/4 es térképet, ami jó lett, egyszerű de áttekinthető. A parkoló bejelölése sokat segít  a tájékozódásban.

Marketing anyag is érkezett ezzel együtt, íme:

 012

013

 

A másik fontos dolog, hogy mindenki a térképpel együtt megkapta a biztonsági előírásokat is, így nem elkerülhető az, hogy „én nem tudtam, nem hallottam…stb” szóval aki elolvasta tisztába lehet, hogy az első emeletnél magasabbra nem mehet fel. Bár meg kell hagyni nagyon szép tiszta a pálya és jó állapotba vannak az épületek.

Szolgáltatások:

a büfé kint van, ez megmenti az „életemet” lesz ebédem. De tényleg jó a kínálat és az árak is nagyon rendben vannak, szóval ez nagyon cool.

Két „üzlet” is kint van szóval van minden ami kelhet még. A mi nagyon tetszik, hogy itt tényleg van „üzlet” nem csak kiírva. Braun is hozott ki BB kívül mindent és a Légiós Military is hozott rengeteg kiegészítőt. Persze én nem hoztam elég pénzt.

Néhány kép:

 005 006 007 008

 

 

Kezdődik az eligazítás aztán meg az „ereszdelahajamat”…

 

Nagyon érdemes visszatérni!