serval

A holnapi napon kezdetét veszi a Szervál hadművelet, amiről itt az oldalon rendkívüli hírekben fogunk beszámolni. Kora reggeltől egészen a nap végéig nyomon követőek lesznek az események.

Fényképek és talán videók is készülnek majd az egész napos rendezvényről. Mivel a résztvevők egy egészen új pályán lesznek, így majd az épületekről és egyéb helyszínekről is igyekszem minél jobb képet adni.

Hogyan lehet a legkönnyebben nyomon követni az eseményeket?

A facebook oldalon a DevGru oldalát kell tetszik vagy like gombbal jutalmazni és a holnapi napon figyelemmel kísérni az eseményeket.

 

Többen jelezték, hogy mindkét oldalról szeretnének minél többet hírt kapni valamint képeket is. Azonban nem szeretném elrontani a „napot” azzal, hogy ész n5912_668714513154071_1997749046_nélkül fényképezek megosztok mindent, ezért lesznek időbeli csúszások. Ez mit fog jelenteni, röviden annyit, hogy egy óra késéssel teszem majd közzé az eseményeket.

A másik kérdéses rész, hogy ki milyen stílusban szeretné ezt az „online közvetítést” végig kísérni, a lehetőségek:

US oldalon lévő haditudósító:

Itt a NATO erők kíséretével fogom tölteni a napot és főleg ezen erők tevékenységét fogom bemutatni. LARP játék révén, vagyis „kicsit elfogult lehet a leírás”.

 

Független haditudósító:

„civil” megjelenés mellett függetlenül és a tények ismertetése a fő szempont. Kevesebb háttér tudósítás és beszámoló várható, mivel mind a két oldalon nehézkes a mozgás és a hírszerzés.

„Csak” Fotós:

képeket készítek és leírom azt amit láttam, láthatósági mellényel végig járva a pályát, de szinte nulla a „belső információ”

Erről lehet szavazni reggelig, hogy ki mit szeretne, a legtöbb szavazatott kapott „személy” lesz olvasható az oldalon.

devgru.hu

A beszámolókat folyamatosan teszem majd közzé, aki esetleg lemaradna akkor az oldalunkon a „Cikkek / Operation S.E.R.V.A.L.” menü pont alatt meg fogja találni az összes hírt.

 

Várunk vissza mindenkit!