WarHead 3.1-3.2 A WarHead sorozat rendkívül jó és tartalmas volt eddig, így már nagyon vártuk a következő részt, ami nem várat már sokáig magára.

Következik a WarHead 3.1,  3.2 ami 2013-04-13-án és 14-én lesz Tapolca közelében megrendezve.

Eddig sikerült részt venni a:

WarHead 1.0,

WarHead 1.5

WarHead 2.0 rendezvényeken amik ebben az évben a legjobb sorozatnak mondható a részünkről.

Forrás: softair.hu

Szervezők:

Tomekk, Gabona és MAE (Miskolci Airsoft Egyesület) csapata, akik eddig is szerveztek már nagy játékokat és nemzetközi rendezvényeket is, így szerintem magában biztosíték a minőségi, tartalmas lebonyolításra. Eddig kivétel nélkül mindig „benne éltek” a játékban mindent megtettek, hogy élményekkel gazdagabban és remek nap tudatában zárjuk az eseményeket.

Zseniális megoldást és olyan lehetőséget biztosítanak ami szerintem egyedülálló, ez pedig nem más mint egy kétnapos rendezvény megbontása, az igények szerint! Mit is jelent ez, alapból megrendezésre kerül a WarHead 3.1 és a WarHead 3.2 de ez egy kétnapos játék.

Viszont el lehet menni két napra, akár egy napra is, kinek mikor megfelelő. Mindenki megtalálja a számára megfelelő időbeosztást és lehetőséget.

Reménykedem, hogy ez a kezdeményezés tartós és követendő lesz a többi szervező számára, hiszem, hogy Tomekk és csapata egy szuper dolgot hozott – talált ki számunkra.

Az eddigi játékokról néhány kép:

WarHead 1.0 Veszprém warHead 1.0 Veszprém

Warhed 1.0 Veszprém

WarHead 1.5 Hungaroring WarHead 1.5 Hungaroring

WarHead 1.5 Hungaroring

WarHead 2.0 Kunmadaras WarHead 2.0 Kunmadaras

WarHead 2.0 Kunmadaras

Pálya:

WarHead 3-v3-S eddig még nem voltunk itt, de már nagyon várjuk. A képek alapján amit eddig látunk igen jónak tűnik.

Az külön kiemelnénk, hogy eddig olyan rendkívüli helyszínen volt megrendezve ez a sorozat mint a Hungaroring, Kunmadaras vagy Veszprém most Tapolca következik.

Ezzel csak azt szeretném érzékeltetni, hogy mennyire törekednek a szervezők a minőségi pályák biztosításra és fontosságára, ezzel is növelve az „élményt amit kapunk”!

Itt van minden ami kellhet egy jó naphoz, erdő, mező több épület és elég tér mindenre vagy mindenhez!

Létszám:

Mind szombaton mind pedig vasárnap esetében több mint 100 fő jelentkezett és azért a pálya mérete és a story, feladatok lehetővé teszik a jelentkezést még mindig, szóval érdemes akár egy napra is eljönni!

Regisztráció:

WarHead 3.1

WarHead 3.2

Járművek!:

Szerintem ennek a félévnek a legjobb szervezése ennyi és ilyen járművet még nem láttam egy játékon. Ha már csak megnézhetőek lesznek vagy esetleg „mozognak” is akkor az már megér mindent! Különleges járművek pl.:

Ural:

ural375_013

T-59 tank!

T-59_1

MTLBU:

MTLBU

Játékmenet:

Mondhatnám, hogy szokásos ami eddig is volt. ( és a TF erői a legjobbak) Igazából teljesen váratlan szokott lenni, hiszen a kint történő események azok amik meghatározzák mi fog történni, így tervezni se igazán lehet. Egy biztos mind két oldalon nagyon jó csapatok sorakoztak fel, akik eddig szenzációs dolgokat vittek véghez.

Ha te még nem vagy biztos, hogy ott leszel-e akkor nézd meg kik jönnek el és látni fogod, megéri eljönni!

 

Mi ott leszünk, és Te?

 

Ne feledd még lehet jelentkezni, ez egy

nagyon jó nap lesz…

 

Írta: Nujen

Fotók: Lado, Nujen

Forrás: softair.hu,