Tisztelt Olvasó,

A közelmúltban közétettünk egy felhívást miszerint szeretnénk még több Logócsapatot bemutatni az olvasóink számára, és egy újabb nagyon érdekes csapattal sikerült felvenni a kapcsolatot, akiket szeretnénk most egy kicsit közelebb hozni az olvasótáborunkhoz. 

Remélem minél több csapat, baráti társaság egyesület fogja felvenni velünk a kapcsolatot és élni fog ezzel a remek lehetősséggel.

Következzen a Milf Hunters Airsoft Team, nagyon érdekes kis csapat, érdemes rájuk oda figyelni.

DevGru: Miért pont ez lett a csapatotok neve? Elég érdekesre sikeredett szóval miért pont Milf hunters? (ez annyira tuti, és egyedi névre sikeredett)

Milf Hunters Airsoft Team (Schmuk): A csapat nevén sokat gondolkodtunk,sokat vitattuk,jó pár elképzelés felvetődött. Sok volt a hétköznapi,a katonasághoz kapcsolódó csapatnév végül valami különleges mellett voksoltunk,Milf Hunters :)

DevGru: Esetleg ehhez a névhez, névválasztáshoz van valami különleges történetetek?

Milf Hunters Airsoft Team (Denton): Minden játék után a csapattal közösen beugrunk a mekibe.
Eltűnődtünk milyen szépek tudnak lenni az anyukák. Ezt még tetézte egy szerencsétlen diszkó baleset ami az egyik csapattársunkkal történt. Így már minden adott volt a névhez :)

Milf hunters(kezdetek)Milfek (2)

DevGru: Mikor alakult meg a csapatotok, és helyileg hol található meg? Az ország melyik részén szoktatok “megjelenni”?

Milf Hunters Airsoft Team (Niko): A csapattagok régóta ismerik egymást de, mint csapat 2012. Júliusa óta létezik. Helyileg Mosonmagyaróváron és környékén vagyunk megtalálhatóak.Action Leginkább Nyugat-Dunántúlon és Budapest környékére járunk áltálában játékokra. A lehető legtöbb nagy játékon próbálunk és eddig szerencsésen tudtuk is magunkat képviseltetni. A pesti Airsoft Arénába megyünk CQB taktikákat gyakorolni.

 

DevGru: A csapotokat hol lehet elérni? Milyen fórumon lehet felvenni veletek a kapcsolatot?

Milf Hunters Airsoft Team (Niko): A csapatunk a legkönnyebben a facebook-on keresztül érhető el,ahol gyorsan kapcsolatba léphettek velünk.

DevGru: A csapatnak egy nagyon jó „csapatjelvénye” igazán eredetei, talán túl eredetei is? Megkérdezték már mások is gondolom, hogy ki tervezte meg?

Milf Hunters (2) Milf Hunters Airsoft Team (Schmuk): A tervezés alatt arra törekedtünk, hogy minél frappánsabb, eredetibb és feltűnőbb legyen. Mivel a név sem tartalmazza azt a katonás szigort így úgy gondoltuk, hogy a jelvénynek sem kell ezt tükröznie. A tervezésbe mindenki szerepet vállalt van aki megtervezte az alapot és van aki hozzátett egy két frappáns ötletet.

DevGru: Hány főből áll most ez a csapat? Esetleg szándékoztok-e felvenni valakit a csapatotokba? Mi lesz akkor ha esetleg egy hölgy is szeretne hozzátok csatlakozni?

Milf Hunters Airsoft Team (Niko): A csapatba 8 állandó tag van és egy tiszteletbeli taggal is rendelkezünk, Olasz János “Jones” személyében.

Tagfelvételről még nem esett szó,bár annyira nem idegenkedünk a témától.

Csapattagok:milfek

Schmuk László “Schmuk”

Tercz Denton “Denton”

Bohner Tamás “Bohner”

Négyökrü Gábor “Négyes”

Hanaszek Ferenc “Hani”

Munkácsi Mihály “Misike”

Gulyás Péter “Gulya”

Kanavosz Nikolasz “Niko”

Tiszteletbeli tag:

Olasz János “Jones”

 

Képen szereplők (balról jobbra)

Kanavosz Nikolasz, Négyökrü Gábor, Hanaszek Ferenc, Bohner Tamás, Tercz Denton, Munkácsi Mihály és a guggoló pedig Schmuk László

A csapatba elég baráti a légkör,aki ismeri a csapattagokat az bátran csatlakozhat. Női tag ??? Miért is ne ?! :)

milfek (kezdetek) milfek (5)

DevGru: Csapaton belül vannak esetleg olyan emberek, akik specializálódtak valamire? (Olyanra gondolok, hogy valaki rádiózik, parancsnokol vagy felderítő ..stb.)

Action Milf Hunters Airsoft Team (Schmuk): Igen van egy felderítőnk,Rambónk és támogató lövészünk egy személyben. Viccet félretéve van lövész,medik és rádiós szerepkör a csapatban.

DevGru: Melyik típusú – szervezésű Airsoft eseményeket kedveltek?

Milf Hunters Airsoft Team (Niko): Nem irtózunk semmitől a lényeg, hogy érezze jól magát mindenki és legyen jó a szervezés, a többi már csak ráadás.

 

DevGru: Az elmúlt időszakban mi az amit kiemelnél a csapatoddal kapcsolatban?

Milf Hunters Airsoft Team (Denton): Rövid idő alatt sokat fejlesztettünk a felszerelésen. Többek között egyen ruházat,csapat felvarró és sikerült beszerezni a WazE Paracord-tól egyedi karkötőket is.

DevGru: Melyik volt a közelmúltban az a rendezvény, amire a legbüszkébb vagy?

IWA 2013 (jobb oldalt a csapattagok) IWA 2013(promó anyagok)

Milf Hunters Airsoft Team (Schmuk): Csapat szinten a legbüszkébbek a Scimitar és a BHD játékokra vagyunk.  Egyéni szinten pár csapattagnak alkalom adódott, hogy kilátogasson Európa legnagyobb Indoor,Outdoor kiállítására, az IWA-ra.

A csapatba lévő fegyverek(egyedül balról a 2. nem csapat beli) 

DevGru: Milyen fegyvereket használtok? Van olyan típus ami a csapatra jellemző?

Milf Hunters Airsoft Team (Denton): Az egyik csapattagnak van egy PTS Magpul Masada-ja.Sikerült vele 3 embert is megfertőznie, így a csapatra jellemző fegyver mondhatjuk hogy a Masada.

Szeretjük a különleges fegyvereket. A csapatban megtalálható ezen kívül, M4, G36, Ak74Su, Ak47, és pisztolyok.

 

 

DevGru:  Miért pont ezt a ruházatot választottátok ki?

Milf Hunters Airsoft Team (Schmuk): Szeretjük az amerikai vonalat, és az újabb kínai Multicam ruhák teljesen elfogadható minőségűek. Gondolok itt a TMC-re és az Emersonra, mint gyártó.

Eddig minden terepviszonyok között helyt állt. Sokak szerint nem felel meg az itthoni környezetben. Hát mi ezt nem így gondoljuk, nem egyszer bizonyította már hogy megfelel, mikor pár méterre osontunk egy egész raj mellett.

DevGru: Mik a terveitek a 2013 évre? Van olyan rendezvény vagy esemény ami számotokra fontos lehet?

Milf Hunters Airsoft Team (Denton): 2 többnapos játék van tervben, és sok-sok Airsoft Aréna. :) De mindig gondolkodunk valami játékon. Action (2)

DevGru: Melyik a kedvenc pályátok, és milyen érdekesség található meg ami miatt a “kedvenc” lett?

Milf Hunters Airsoft Team (Niko): Kedvencnek mondható az Airsoft Aréna, Tökölön a reptér, és Szentkirályszabadja is és Pápa-Tapolcafőn található pálya is de vevők vagyunk bármilyen típusú pályára.

Mindegyik pályának meg van a maga varázsa,legfőképp az ott történt események miatt lettek kedvencek,de jó pálya nélkül nincsenek jó emlékek ugyebár :)

Játék Pápán DevGru: Melyik lesz a következő ilyen esemény?

Milf Hunters Airsoft Team (Schmuk): Május közepe felé lesz egy nagyobb játék, de valószínűleg több kisebb játékon részt veszünk addig.

DevGru: Van olyan fényképetek amit szívesen megmutatnál az olvasóink számára? Miért pont ez a kép, és hol készült? Tartozik esetleg egy jó történet is mellé?

Milf Hunters Airsoft Team (Niko): Van egy-két nagyon jól elkapott kép amit előre is, külön köszönünk a játékokon részt vett fotósoknak.

1. kép (történet)

Az 1. képen egy nagyon jól elkapott pillanatot láthattok,amin a csapattársam (Schmuk) mereng a messziségbe és gondolkozik, hogyan is kéne legyűrni az oroszokat a tököli pályáról. :)

Nem sokkal a kép elkészülése után Schmuk és Én (Niko) megkerültük az ellenfelet és sikeresen hátba tudtunk nekik menni.

A történet azért maradt meg bennem annyira,mert kölcsön adtam neki a pisztolyomat ami úgy megtetszett neki és felbátorodott tőle, hogy teljesen úgy mozgott utána, mint a Modern Warfare játékból jól ismert Shepherd tábornok, már csak a szivar hiányzott a szájából :)

A 2. kép Szentkirályszabadján készült amin Én szerepelek.

Nagyon jól sikerült fotó meg kell hagyni,külön gratuláltam Godinek Szabolcsnak, a fotósnak amint megláttam az interneten.

Nagyon sok ehhez hasonló képet készített, kiváló fotós.2. kép(történet leírásnál)

Amikor meglátom ezt a képet mindig eszembe jut, hogy milyen kellemetlen helyzetbe is voltam ebben a pillanatban :)

Egy kisebb domb mögött húztuk meg magunkat két csapattársammal (Gulyával és Négyessel) amikor megláttuk a felénk közeledő kb. 20 tálib katonát.

Szépen bevártuk őket minél többen legyenek a halál listán, amikor megérkezett a medik is rányitottunk először tüzet, hogy a rajából mást már ne tudjon medikelni.

Sikeresen kilőttük és még 5-6 társát a többiek beugrottak a hozzájuk legközelebbi bokorba. Mid-cap tárakkal játszunk aminek nagy előnye, hogy halk, nem hallani a BB-k zörgését viszont hátránya a kis tárkapacitás így szépen fogytak is.

Pár perc múlva eltaláltak a Gulyát,hívtuk Hanit, jött medikelni, addig mi Négyessel tartottuk a frontot.

Már csak 2 db 80-as táram maradt, így kezdett húzóssá válni a helyzet.Nem volt kérdéses, hogy nem fog sokáig kitartani az a kemény 160 BB,ez beigazolódott,”KIFOGYTAM !!!”, üvöltöttem mire Négyes abban a pillanatban dobott egy Hi-cap tárat ami életmentő volt.

Ez mind szép és jó lett volna, ha a második lövésnél miután behelyeztem a tárat, nem merült volna le a fegyver. Szerencsére mindig kéznél volt a pót akksi így gyorsan vissza a domb fedezékbe tus le és akksi csere,emiatt fityeg a csavarhúzó a táskából :)

Csere megtörtént mehet tovább a dara, szépen hullottak is a Tálibok sorjában csak, hogy ekkor ki lőtték a Négyest, egyedül maradtam a tár viszont ismét kifogyóban volt mert kb. 100 m-re lehetett az ellenfél kiállója, így csak jöttek,jöttek. Nem volt több tár, se akksi, így jöhetett a jó öreg a KJW 1911 amit azóta elneveztem “Sally-nek”, hősies magatartásáért :)

Nagyon szépen aprított, elment itt is két tár, Szabolcs a fotós később meg is jegyezte, hogy ez egy nagyon jó kis csata jelenet volt és mi is, én is nagyon élveztem, akcióval, drámával teli volt :)

kijár egy kis pihenő Köszönjük, hogy megoszthattuk veletek a csapatunk eddigi történetét,reméljük a képek tetszeni fognak nektek és hamarosan videókkal is tudunk nektek szolgálni ugyanis egy-két csapattag elhatározta magát, hogy vesz egy GoPro 2-t avagy GoPro 3-at amit a pénztárca megenged :)

Köszönjük, hogy elolvastátok, várunk Titeket szeretettel, saját tapasztalatokkal, egyéni felszerelés bemutatásával és egyre több és több érdekességgel a Facebook oldalunkon amit megtaláltok a cikkben.

 

Üdvözlet

Milf Hunters Airsoft Team

 

VÁRUNK VISSZA MINDENKIT…
HAMAROSAN EGY UJABB CIKKEL JELENTKEZÜNK!