Tisztelet Olvasó,

Szeretnénk egy kis beszámolót közzétenni a K.I.A életébe történt eseményről kedves barátunk írta ezt a rövid kis összefoglalót Hollósi Olivér írása következzen… jó szórakozást!

Eredetileg a játékot a Szentesi ártérben akarta megrendezni a HRSE Airsoft Szakosztály, de a Tisza elárasztotta a területet így új helyszín lett kiválasztva. Az új helyszín a Kistelek Huligun erdő lett.

K.I.A

Az idő hideg és barátságtalan volt, de ennek ellenére csapatunk 17 fővel jelent meg. Általunk nem ismert okok miatt a játék csak jelentős csúszással indult, ennek ellenére nagyon jó játék kerekedett. Mivel a mi csapatunk adta a megjelentek majdnem felét így kiegészítettek minket a Wolfpack csapat három emberével és mi lettünk a támadó oldal.

A feladatunk három részből állt. Az első, hogy három ládát kellett megszerezni, a második elfogni a célszemélyt, a harmadik, hogy a ládákat és a célszemélyt el kellett juttatni a kiemelési pontra. A dolgunkat nagyban nehezítette, hogy a védők oldalán három m249-es könnyű géppuska, valamint sok “öreg” harcos is játszott. Nálunk ezen a játékon szerepelt először önállóan az újoncokból álló raj alfa hívójellel.

K.I.A

A terület 53 hektár erdő, így nem csak azok érezték jól magukat, akik a sűrű kontaktokat szeretik, hanem akik a bóklászós, felderítős feladatokat preferálják. A kezdeti nehézségek után kezdtük elkapni a ritmust és szépen sorban sikerült megszerezni és a későbbi mozgatásig elrejteni mind a három ládát. K.I.A Mivel a terület nagyon nagy volt a létszámhoz képest, így a folyton mozgó célszemély megtalálása szinte esélytelen volt, a szervezők megváltoztatták a feladatot.

A célszemélyt a kiemelési ponton védte a teljes védő csapat, nekünk pedig a likvidálása lett a cél és a ládák odajuttatása. Ez a már említett géppuskák miatt kemény diónak ígérkezett. És innentől a játék végkiállós volt. Jelentem a K.I.A. és a Wofpack 100%-an teljesített. Minden célt hiánytalanul elértünk!

Nagyon jó, de embert próbáló játék volt. Köszönjük a szervezőknek és a játékostársaknak! Reméljük, minél hamarabb ismét harcolhatunk egymás ellen vagy egymás oldalán!

További néhány kép a Kiskunmajsai Airsoft Egylet facebook oldalán.

K.I.A

VÁRUNK VISSZA MINDENKIT…

HAMAROSAN EGY UJABB CIKKEL JELENTKEZÜNK!