Tisztelt Olvasó,

Szeretnék egy újabb csapatot bemutatni az oldalunkon, régi barátainkat szeretnénk kicsit közelebb hozni mindenkihez és egyben részletesebben megismertetni, következzen az Invaders Airsoft Team!

DevGru: Miért pont ez lett a csapatotok neve?

Logok Invaders (Jules George) Én találtam ki ezt a nevet 2009-ben otthon üldögéltem és gondolkoztam mi is lehetne a nevünk! Nézegettem egy angol szótárt és olyan szavakat fordítottam le ami kapcsolódik valamilyen szinten ehhez a sporthoz! Majd a megszálló Invader mellett döntöttem. Ez valamennyire kapcsolódik a tevékenységünkhöz és még jó is hangzik! Felvetettem egy csapatgyűlésen az alapító tagoknak és egyen hangúan beleegyeztek.

 DevGru: Most volt jelvényetek „frissítve” ennek mi az oka, szerintem az új sokkal szebb és jobb, de azért érdekelne mi miatt született meg a döntés?

Invaders (Jules George) Az ok igazából a régi felvarrón nagyon össze volt sűrítve minden! És nagyon rosszul látszott rajta a darazsunk ami az INVADERS szimbóluma! Szúrunk-csípünk mint a darázs :-)
A csapat úgy döntött mivel a régi felvarrón nem látszik a darázs rendesen és kicsit túl sűrű! Ezért az új esetében az egyszerűségre törekedtünk!  Különben Öcsém Wf-Stone grafikus munkája  az új felvarró.

DevGru: Esetleg ehhez a névhez, névválasztáshoz van valami különleges történetetek?

Invaders (Jules George) Két másik csapatból csatlakozott hozzánk 2 csapattársam, Soldier a FTD-be szeretett volna csatlakozni úgy tudom egy játékon volt velük:-)Team
És Blackburn a Mercenerisből! Blackburn csapattársammal az F3-on hozott össze minket a sors, és hamar kiderült, hogy földik vagyunk egy kerületben lakunk ráadásul közel lakik hozzánk. A játék közben megismertük egymást és kiderült ,hogy jelenlegi csapata nem annyira aktív mint az ő szeretné, így a játék végén felajánlottuk neki,hogy ha akar csatlakozhat hozzánk.

Soldier pedig szintén gyerekkori barátom nekem, csak sajnos a sors úgy hozta ,hogy kb 10 évig nem láttuk egymást. Aztán megkeresett egy szép napon, hogy látja ,hogy mi is airsoftoznuk és ráadásul a 17.-ik kerületben lakunk. Az volt a vicces az egészben ,hogy a képeket amit látott rólam nem ismert meg! Majd megbeszéltük ,hogy találkozunk és személyesen is megismerjük egymást elmondjuk neki mi is a csapatunk milyen nézeteket vallunk és ha azok után úgy látjuk akkor csatlakozhat. Majd kiderült egy rövid beszélgetés után ,hogy ismerjük egymást csak rég nem találkoztunk! Így a sors fintora összehozott minket újra, és hamar eldőlt ,hogy csatlakozik.
Így lettünk INVADERS J.T.F – Egyesített különleges egység! És még jól is hangzik!

 

TeamDevGru: Mikor alakult meg a csapatotok, és helyileg hol található meg? Az ország melyik részén szoktatok “megjelenni”?

Invaders (Jules George) 2009-ben alakultunk meg 5 alapító tag jóvoltából, Jules-Royonik-Bodeaux-WfStone-Russian Boy alapító tagok. A csapat nagy része a 17.-ik kerületben lakik és régi barátok-ismerősök vagyunk.  Sokan egy általános iskolába jártunk így a kapcsolatunk már több évtizedes!

Hogy hova járunk? A távolság soha nem volt szempont a játékok kiválasztásánál! Inkább a szervező és játékos gárdát nézegettük a játékok kiválasztása előtt.

Számunkra mindig olyan játékok kerültek előtérben ahol ismertebb szervező és csapatok jelentek meg! Úgy gondoljuk,hogy ha ismertebb csapatok vesznek részt egy játékon ,mint pl a ti csapatotok, az már fél siker egy jó napra.  Mindig arra törekedtünk,hogy olyan jól szervezett játékokra járjunk ami mindenkinek megfelel.
Elsősorban  MILSIM-L.A.R.P játékokat preferáljuk.

 DevGru: A csapotokat hol lehet elérni? Milyen fórumon lehet felvenni veletek a kapcsolatot?

Invaders (Jules George) A csapatunkat a www.invaders.hu weblapon lehet elérni elsősorban és a facebook-on is van egy külön invaders j.t.f oldal!

 TeamDevGru: Hány főből áll most ez a csapat? Esetleg szándékoztok-e felvenni valakit a csapatotokba? Tudom, hogy a „csapat” most bővült egy új kis emberrel, amihez ezúton is gratulálunk!

 

  Invaders (Jules George) Hát igen megszületett a kisfiam! Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! Picit ezért is vagyok mostanában eltűnve :-)
10 tag van jelenleg a csapatban! Ebből körülbelül 6 aktív a többi srác sajnos családi és munkahelyi dolgok miatt kevesebbet jár játszani!
Nem tervezünk tagfelvételt, mert csak olyan embert vennénk fel akit ismerünk és megbízunk benne!

Mivel ez egy baráti közösség így nem csak airsofttal kapcsolatban találkozunk, hanem baráti szinte napi kapcsolatban vagyunk mind! Így egy vadidegen felvétele az szerintem kizárt.

Természetesen ha egy csapattársam ajánlana valakit akkor összeülnek az alapító tagok és eldöntik,hogy akarunk e új embert vagy nem, majd ha úgy döntünk ,hogy igen akkor összeül az egész csapat és szavazunk ,hogy felvesszük vagy nem.
De természetesen előtte azért beszélünk a felvételizővel! :-)

DevGru: Csapaton belül vannak esetleg olyan emberek, akik specializálódtak valamire? (Olyanra gondolok, hogy valaki rádiózik, parancsnokol vagy felderítő ..stb.)

Invaders (Jules George) Természetesen vannak posztok! Jules- rajparancsnok, Blackburn – rajparancsnok helyettes Bodeaux-Rizs felderítő, WfStone támogató, Irvine medic, Soldier-Spog assault, Royonik a rádiósom.
A többiek meg a helyzettől-játéktól függően kapnak nem kevésbé fontos szerepet tőlem.
Ha a Blackburn sniper fegyverrel jön játékra Bar10 :-) akkor Royonik veszi át a raj.p-helyettesi szerepet.
Ha a csapat összes tagja jön egy játékra bár sajnos ez elég ritka :-( akkor 1 raj 2 osztag ként szeretünk mozogni 5-5 felosztásban persze szorosan folyamatosan rádiózva ,hogy mit lát a másik és mit csináljon! Kisebb nagyobb sikerrel :-) és természetesen az irányításom alatt mozog mind 2 osztag.

 

DevGru: Melyik típusú – szervezésű airsoft eseményeket kedveltek?

Invaders (Jules George) Leginkább a nevesebb szervezők által szervezett játékokat preferáljuk elsőként, de ha tehetjük szigorú szabályok által kiírt játékokat kedveljük.
Milsim-L.A.R.P elsősorban sajnos az utóbbiból nagyon kevés és jó játék van kis hazánkban! :-(
De nem vetjük meg a baráti összecsapások sem! Pl most szeretnénk szervezni egy kis baráti összecsapást olyan csapatokkal akiket ismerünk és szeretünk velük ellenük harcolni! Ilyen már volt sajnos még csak egyszer a RIP VS INVADERS egy szép vasárnapi napon hoztuk össze Tökölön! Kb 12 voltunk kint és egymás ellen játszottunk! Épület közepére kiraktunk egy labdát azt kellett elhozni a másik elől úgy, hogy vissza kell vinni a kezdő pontra majd megtartani pár percig…
Nagyon szép kis nap volt és egy baráti társaságban mindig jó játszani! Kis csapat gyakorló nap volt tele nagy nevetéssel beszélgetésekkel! :-)

 

DevGru: Az elmúlt időszakban mi az mait kiemelnél a csapatoddal kapcsolatban?

 Invaders (Jules George) Igazából amit elsőként kiemelnék az a dress kód, 2 évünkbe telt mire az ACU-MARPAT coyote mellénnyel párosítva lett az egyenruhánk!Team
Természetesen nem keverve külön-külön használjuk őket, télen az ACU lett rendszeresítve nyáron pedig a MARPAT.

Sokat gondolkodtunk mi lenne a legmegfelelőbb és ezek mellett döntöttünk!
A másik nagyon fontos dolog az ,hogy olyan helyekről-emberektől akiket még soha nem láttam nem ismertem olyan pozitív visszajelzést kaptam a csapatról ami büszkeségre adott okot!

Engem úgy neveltek bele ebbe a sportba, hogy mindig a becsületes játékot tartsam szem előtt! Köszönet érte ez úton is Royoniknak! És ezt próbáltuk az új tagokba is beleverni, mert ha nem vagy becsületes és csak győzni akarsz egy játékon mások játékát rontod el és lehet nem egy emberét hanem egy egész csapatét! Ezért örülök, hogy engem egy ismert és korrekt ember vitt bele ebbe a játékba! És nem kalandoztam el a Terminátorok világában!

 DevGru: Melyik volt a közelmúltban az a rendezvény, amire a legbüszkébb vagy?

Invaders (Jules George) F3 Szigorúan nekem és a csapat számos tagjának még mindig ez az etalon játék!
Nagyon sok technikai elemmel tarkított szuper airsoft szerep játék volt, bár nem mostanában volt de még mindig viszi a prímet.  Olyan emberek voltak jelen akinek a színészi képessége meghaladja néhány sztárét.
És olyan hangulata volt a játéknak, hogy elfelejtettem ez csak egy játék.

DevGru: Milyen fegyvereket használtok? Van olyan típus ami a csapatra jellemző?

:)Invaders (Jules George) Igen természetesen van elsősorban M-szériás fegyverek és az Ak!
De mint minden csapatnál szerintem nem szabjuk meg senkinek milyen fegyvert használjon, szerencsések vagyunk mert minden féle fegyver van a csapatban. Itt a sniper és a támogatóra gondolok elsősorban, van még a csapatban M4 gránátvetővel felszerelve, így minden adott egy jó vadászatra!

 

 DevGru: Mik a terveitek a 2013 évre? Van olyan rendezvény vagy esemény ami számotokra fontos lehet? 

Invaders (Jules George) Ez a két játék biztosan a terveink között szerepel és biztosan részt is veszünk.
Egyenlőre biztosabbat most még nem tudok mondani mert még egyeztetés alatt van.
Tervbe volt véve egy külföldi játék is de azt egységesen elhalasztottuk jövőre, Border War!

 

DevGru: Melyik a kedvenc pályátok, és milyen érdekesség található meg ami miatt a “kedvenc” lett?

Invaders (Jules George) A Kunmadarasi pálya és a Császári pálya!
Mindkettőt nagyon szeretjük mert a terület adottságai itt a legjobbak, négyemeletesek igazi városi harcászat érzését keltik. A Császári pálya szintén az épületek és az erdő együttese miatt lett a kedvenc!
Bár sok pályán nem voltunk még de szeretnénk a közeljövőben eljutni a Bankházai és a Tatabányai kórházba is!
Reméljük minél hamarabb eljutunk mind két helyre!

 

DevGru reméljük ez így is lesz, a jövőben találkozunk a pályákon!

Amennyiben valaki szeretné itt bemutatni a saját csapatát vagy akár ismerős csapatot, az nyugodtan keressen minket, mindenki számára biztosítva van a lehetőség…

 

VÁRUNK VISSZA MINDENKIT…
HAMAROSAN EGY UJABB CIKKEL JELENTKEZÜNK!