Nagy örömömre szolgál bemutatni a következő Airsoft csapatot itt a DevGru oldalán és pedig a SEAL Dogs Airsoft Team-et.

Nagyon jó látni, hogy az-az irány és elhivatottság, amit mi képviselünk az másik csapatnál is megjeleni, vagy inkább tovább öröklődik.

logo_2_5_weblap_v7_2

Nagy meglepetést nem kell várni, hiszen a mi csapatunkból távozó emberek alapították, ezért is nagy a hasonlóság. Mind a két csapat szereti a “Seal egységeket”, így érthető a névválasztás. A szervezeti, kommunikációs és a megjelenés azonossága is jól látható.

A lényegen és az összhatáson ez nem ront semmit szerintem, hanem inkább erősíti azt, így két külön honlapon is lehet népszerűsíteni az Airsoft-ot és a magyarországi eseményeket és csapatokat.

Az még nagyobb megtiszteltetés számunkra, hogy a hasonlóság megmaradt, azt gondolom, hogy így még jobban érzékelhető, hogy a csapat „elődei” mi vagyunk.

Az oldalon megtalálható minden, ami fontos lehet, felépítése a következő:

Kezdőlap:

Itt olvasható lesz majd minden fontos információ a csapattal kapcsolatban, eseményekről találkozókról és játékokról. Szóval érdemes lesz ide visszatérni.

Maga az oldal igényesen megcsinált a szerkezete szerintem nagyon jó (mivel nagyon hasonlít a miénkre..) de könnyen lehet navigálni rajta. Érdemes a naptár funkciót majd nyomon követni. Ami még jó lehet az a videó rész, ez az oldal bal oldalán található, a hírek és érdekességek mellett. 

Dogsteam:

k_IMG_0968_h-150x150Hitvallás:

ez a legfontosabb szerintem erre minden csapatnak szüksége van és amit itt olvastam az tényleg jól jellemzi ezt a csapatot. A legfontosabb az elhívatottság ez tényleg fontos, és nagyon jó látni, hogy ez öröklődik itt is. A legfontosabb üzenet, hogy komolyan veszik ezt a sportot és mindent megtesznek, hogy a legjobbak között legyenek. Aki kedvet érez egy nagyon komolyan vett és mindenekelőtt a profizmust szem előtt tartó csapatot keres annak itt a helye.

 

 

 

Felszerelés:

 k_IMG_0928_h Megtaláljuk a fontos leírásokat, hogy milyen felszereléssel rendelkezik a csapat. Fegyverzet M4 széria és AK variánsok, amik szerepelnek és az elengedhetetlen oldalfegyverek is. Ez is megegyezik a mi felszerelésünkkel ez bevált nekünk is. Érdemes megfigyelni a párhuzamot a mi fegyver felszerelésünkkel és a „kutyák” felszerelése között, de hát mind két csapat Seal „fun” így ez teljesen érthető.

Devgru DevGru- Tom 

Ruházat:

Megegyezik a DevGru ruházatával, de idővel biztos lesznek eltérések a két csapat között. Az elmondható, hogy a MultiCam ruházat igen jól vizsgázott az DevGruelmúlt időben, így érthető a választás.

k_IMG_0706_h

 

 Tagok:

Egy kis leírás, hogy ki milyen szerepet tölt be és mivel foglakozik a civil életben. Néhány fényképpel fűszerezve mind az Airsoft világából mind pedig a civil életből. érdemes néhány percet rászánni és elolvasni az emberek „életét” hiszen ezzel kicsit közelebb is kerülhetünk hozzájuk.

Események:

Itt azokat az eseményeket olvashatjuk majd el amiken részt vesz a SEAL Dogs Airsoft Team az első az már meg is jelent, ez pedig nem más mint a Főnix „a Második Fázis” ami Kunmadarason volt megrendezve Kobzos szervezésben. Elolvastam ezt a cikket és azt kell mondanom nagyon jó lett, és tényleg megtalálható benne az-az elhívatottság ami a csapatot jellemzi. (nem mintha minket nem jellemezne, de ez most nem a DevGru-ról szól). Szóval ez lesz az oldal egyik legfontosabb része, legalábbis számomra.

és végül, de nem utolsó sorban a fényképek:

Imádom ezt a részt, hiszen jó dolog elnézegetni a képeket és itt rendkívül jó képeket talál az ember. Nagyon jó színvilággal és jól elkapott pillanatokat láthatunk. Igaz még csak két eseménynek vannak fent a képei, de én már nagyon várom a többit is.

remélhetőleg a közeljövőben még betudunk számolni a „kutyák” sikereiről itt az oldalunkon.


VÁRUNK VISSZA MINDENKIT…
HAMAROSAN EGY ujabb cikkel jelentkezünk…