„Harc a zászlóért” a K.I.A szervezésében… 

Egy újabb kis beszámolót szeretnénk megosztani veletek. Szeretnénk mindenkinek megadni a lehetőséget, hogy bemutatkozzon vagy élményeket osszon meg velünk, azokkal akik szeretik ezt a sportot.

Következzen Gencsi Csaba írása a K.I.A egy napjáról.

Jó szórakozást kívánunk!

Szeretnék egy rövid beszámolót írni a január 27-én megrendezett játékunkról.

Az év második játékán, amit Marispusztán egy tanyánál rendeztünk 22 fő jelent meg, aminek mi nagyon örültünk, mivel ez nem egy komoly játéknak indult és nem is volt túl nagy szervezés a hátterében. Ennek ellenére jó kis csapat verődött össze. Érkeztek játékosok Szegedről, Mórahalomról, Halasról és a környékbeli településekről. A játékon olyan is volt, akinek ez volt az első játéka, de a jelek szerint jól érezte magát. A csapat egy része úgy döntött, hogy Kiskunmajsától gyalog megy ki a helyszínre. Reggel ötkor már teljes felszerelésben úton voltak a sötétben. 

K.I.A Az időjárás csapadék és szél szempontjából kedvezett, de a -3 oC körüli hőmérséklet nem a legideálisabb az akkumulátorok számára. Szerencsére volt lehetőségünk tölteni az akksikat a helyszínen, de így is volt, akinek sajnos hamarabb véget ért a harc. A lemerülésen kívül volt még 1-2 megszorult BB vagy hasonlók, de ez sem akadályozhatott meg minket abban, hogy jól érezzük magunkat.

 

Több fajta játékmódot is játszottunk a nap folyamán. Mivel a K.I.A. csapatában jelenleg három raj van kialakítva és szeretnénk, ha ezek a csapatok minél jobban összeszoknának ezért három ellenséges csapat küzdött egy megszerzendő területért a nap elején. A cél a tanya közepén a saját zászló felállítása és annak megtartása a lehető legtöbb ideig. Pörgős játék lett belőle, folyamatosan változott a zászlót védő raj.

 

K.I.A

A későbbiekben már két részre osztottuk a csapatot és volt bázis-bázis elleni támadás majd egyszerű támadó-védő felállás. Sajnos a növényzet a tél miatt elég kopasz, így a rejtőzködés elég nehézkes, de ennek ellenére is láthattunk szép rajtaütéseket.K.I.A

A játékok között jó volt a hangulat, ment a szórakozás magától. Ennek a jelét láthatjuk a fenti képen. Közel délután háromig kint voltunk, a napot egy örömtűzzel zártuk, ahol mindenki csak magára számíthat és a legutolsó talpon maradt harcos nyer.

 

Véleményem szerint jól sikerült a játék, rengeteg BB-t ellocsoltunk és mindenki jól érezte magát, legalábbis a visszajelzések erről árulkodnak.

 

Szerencsére nem is kell sokat várni a következő játékra, mert Február 3-án ismét rendezünk egyet a kiskunmajsai kiserdőben, ahol a játékot összekötjük egy kis tereprendezéssel, takarítással. Szívesen látunk minden érdeklődőt!
További képek a játékról a facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/pages/Kiskunmajsai-Airsoft-Egylet/217959044914363

 

K.I.A

Várunk vissza mindenkit… hamarosan egy előzetessel jelentkezünk!