Tisztel Olvasóink!

Egy rövid előzetessel szeretném felhívni a figyelmet egy évadnyitó eseményre Császáron. ( A tavalyi évet is itt kezdtük, most az idei évet is itt kezdjük, ez az év is jó lesz)

Császár Death Zone Miről is szólna ez a nap?

 

· rengeteg meglepetésről

· jó társaságról

· extra küldetésekről

· váratlan helyzetekről

· és persze a hidegről is

· plusz felszerelésről és pirotechnikáról

 

Amit sikerült megtudni azt most itt külön kiemelném. Amennyiben pontosak az információink, akkor a terület elég nagy lesz a közel 120-150 fős résztvevői létszámhoz.

 

A térképen jól látható, hogy rengeteg hely lesz kibontakozni és nagyokat „menni” sétálni, na persze aki harcolni szeretne az is megtalálhatja azt amit szeret…

 

Aki CQB vagy “városi” harcot szeretne annak is van lehetősége, hiszen itt van néhány olyan épület ,ami igencsak kedvez azoknak akik erre vágynak. (a térképen Északon M-H szektorokban)

 

Aki inkább a szabadban tevékenykedne az is talál magának területet és azért meg kell hagyni, itt olyan kis árokrendszerek, fedezékek vannak amik még télen is el tudnak rejteni akár egész rajokat.

 

Röviden a helyszín kiváló lesz, ha lesz hó, ha nem lesz hó. Rakéták

Nézzük azokat amiket a érdemes figyelembe venni, ami szerintem biztosíték lehet egy kellemes naphoz:

Szervezők, Joe, Braun és a Millitans de ehhez még hozzá kell adni az „oldalparancsnokok” személyét is, akik nem mások a Rendfenntartó erőknél Julie és Zarilye.

A „Megszálló” erőket pedig Mosquito és Blackburn fogja irányítani, szóval „lesz ereszd el a hajamat…”

 

 

Ami még szerintem megtalálható lesz az a „Rakéta” rendszer, bár azt megmondani melyik oldalon az már sok lenne a (tuti lebukok, hogy tudom! valaki csak olvassa ezt a rész is, és akkor gondba leszek…) kiadható információnak.

Azért megosztok egy olyan „szigorúan titkos” információt amit csak itt lehet megtudni, ez pedig az „aknák” kinézete. Több mint egy tucat lesz belőle, szóval figyelni kell…

Néhány kép, persze a színük és működésük még titok, de a forma és méret beazonosítható, aki ilyet lát az figyeljen mit és hogyan is csinál majd ennek a kis „ajándéknak” a közelébe.

Akna 1 “Akna 1”

"Akna 2" “Akna 2”

"Akna 3 " “Akna 3”

Aki még szeretne jelentkezni az a regisztrációnál még megteheti, nem késet le semmitől.

Fontos, BIO BB használata kötelező, és ha már jön a Dresscode vegye figyelembe.

Amennyiben szerencsések leszünk nekünk is sikerül megjelenni ezen az évadnyitó eseményen, ha még szerencsésebbek leszünk, akkor tudunk néhány emberrel, csapattal szervezővel beszélgetni és itt beszámolni erről a játékról is.

Várunk vissza mindenkit…