A csapat

 

avagy milyen volt a (K.I.A) Kiskunmajsai Airsoft Egylet 2012-es éve.

 

Szeretnénk egy rövid kis áttekintést adni a (K.I.A) Kiskunmajsai Airsoft Egylet elmúlt évéről, nagyon sokan olvasták a bemutatkozó cikket ahol egy kicsit megismerhettük a csapatot.

A csapatot a a Facebook oldalon lehet elérni amit itt lehet Szülinapi tortamegnyitni:K.I.A Kiskunmajsai Airsoft Egylet, és amint kiderül lassan készen lesz a saját weboldaluk is.

Az év elején márciusban ünnepelte a csapat az 1. születésnapját.

Időközben átdolgoztuk a csapat szabályzatát. Sajnos néhányan nem vállalták a szigorú feltételeket és kiléptek. Számukra és az érdeklődők részére létrehoztunk egy kontaktcsoportot a Facebook-on, hogy tudjanak a játékokról és eseményeikről amiken résztveszünk.

A nyár elején a helyi majsa napok részeként a lőtéren tartottunk bemutatót az érdeklődők számára.

Szeptemberben megvolt az első saját rendezésű játék Fox Drive néven. Nagyon jól sikerült, főleg hogy elsőre hetvenhét, azaz 77 regisztrált játékos vett részt rajta. (ez nagyon jó eredmény, hiszen a mai világban kisebb játékok is nehezen jönnek össze)

Fox Drive

Különösen az keltett tetszést a résztvevők számára, hogy igazi civilek is részt vettek benne, a story szerint egy falu lakóit alakították.

Akció

Ezek után az ősszel belevágtunk a saját honlap készítésének. Profi programozót és grafikust bíztunk meg. Mivel a csapatunk nem a legjobb anyagi helyzetben van, ezért azt az utat választottuk, hogy ledolgozzuk az árát a programozó barátunk tanyáján.

Így amikor volt időnk hétvégén akkor ezt is csináltuk.

Az év vége felé pedig toborzó játékot tartottunk a helyi gimnázium tanulóina és érdeklődőinek.

Toborzó

Toborzó

 

Nagyon sikeres volt,többen azóta már elkezdték a 3 hónapos próbaidőt,elkezdtek felszerelés beszerzését.

Az év végére letisztultak a személyi változások és az újévet három lövészrajjal és egy sniper –spotter párossal kezdjük. Kidolgoztunk egy egész évre vonatkozó kiképzési tervet is, amit januárban el is szeretnénk kezdeni. Felkérést kaptunk egy környékbeli falunap szervezőitől egy bemutatóra ez is segíti a sport népszerűsítését.

Valamint folytatjuk a fiatalok körében a toborzást, mert szeretnénk ha minél többen csatlakoznának hozzánk. Mert számunkra ez nem csak sport, hanem közösségépítő eszköz, hogy minél többen a valóságban a levegőn legyenek ne a gép előtt.

 

 

Remélem sikerült egy kicsi betekintést adni a K.I.A életébe és jövőjébe, akinek van lehetősége és kedve látogassa meg az oldalunk és nézze meg a galériában található képeket  esetleg videókat érdemes néhány percet rászánni, nagyon jó felvételek találhatóak. A csapat 2013.01.13.-ra szervez egy játékot aki teheti csatlakozzon…

A közeljövőben egy újabb írással jelentkezünk, érdemes visszatérni az oldalunkra!