evadzaro2012 Gondoltam írok egy szokásos előzetes az Évadzáró 2012 eseményről, de aztán rájöttem, hogy inkább azt mondom el, hogy én miért is megyek el…

Miért utazok több órát az év végén, hidegben, esőben baromi rossz időben?

 • talán azért mert ez tényleg az év utolsó ilyen jellegű eseménye (már amire érdemes elmenni, szerintem)

 

 • talán azért is, mert maga a helyszín biztosíték arra, hogy nagyon jól fogom érezni magamat, függetlenül a szervezéstől és az ott megjelenő emberektől, mindig van valami új dolog, ahol még nem jártam, ahol még nem estem el, és van még olyan árokpart ahová nem feküdtem be (nem, nem iszok!)

 

 • talán azért is érdemes elmenni, mert a szervezés illetve a szervezői gárda biztosíték arra, hogy tényleg jó nap lesz. evadzaro2012-map-v2-s

 

 • talán azért is mert több mint 50 azaz Ötven olyan épület van amit lehet használni, és akkor még nem beszéltünk az egyéb tereptárgyakról esetleges búvóhelyekről. Az épületekben van változatosság és rengeteg lehetőség és nem csak a „harcra” gondolok, hanem a felfedezésről is, igen jól olvasod a „felfedezésről”. Mit lehet felfedezni, mindent a régi „élet” nyomait, képeket a falakon, újságokat, leírásokat és főleg katonai épületeket. Bár ha ez nem vonz akkor nincs mit tenni, irány harcolni …

 

 • talán még azért is, mert eddig több mint 270 ember jelentkezett , ha a fele eljön már akkor is sokan leszünk, bár ekkora területen simán el tudjuk kerülni a másikat ha ez a cél. Tényleg vannak lehetőségek, minden adott egy igazán jó napra!

Kunmadaras  

 • talán azért is érdemes, mert akik jelentkeztek csapatok „igen jól teszik a dolgukat” teli leszünk kihívásokkal (én leszek a mozgó cél érzem..) sokan jönnek messziről, de csak, hogy néhányat megemlítsek a jelentkezők közül: Skorpiók, SWAT, SCELOPS, Rókák, I.B.W., Invaders, BadBoyd és még sokan mások. Szóval lesznek szépen jó csapatok mind két oldalon.

 Kunmadaras

 • talán azért is érdemes, mert jó lesz találkozni olyan emberekkel akikkel együtt töltöttük el ezt az évet, és tudunk még beszélgetni most is, nekem ez a legfontosabb talán mind közül.

 

Hogy miét ilyen jó ez a hely?

 • Mideast Syria Air Power mert igazán ad teret mindenki számára, itt nem csak CQB (vagy BBQ, QCB, BQC és egyéb dolgokat lehet csinálni) hanem „IGAZI VÁROSI HARCÁSZATRA” alkalmas terület, ez egy kisváros egy igazi háborús kisváros. Ha nézed a hírcsatornákat akkor láthatod, hogy Szíriában is ilyen sajnos a legtöbb város, szóval nagyon valóságos az egész környezet. Ez nem „épített” pálya és nem is olyan, hogy 2-3 épület van rajta amiből jó ha egyet lehet használni hanem szinte mindent (persze itt is van olyan ahol csak az alsó szint használható, mert a lépcsőházakat a „kedves emberek” szétlopták).
 • mert igazán nagy a terület, több kilométert lehet gyalogolni városi környezetben (és nem körbe köre…), több lehetőséged van egy épületet megközelíteni vagy épületeket támadni avagy védeni.

 Kunmadaras

 • mert igazán nem számít, hogy milyen az időjárás, hiszen ha jó az idő akkor „kint is és bent is” el lehet lenni, ha esik az eső vagy a hó akkor meg teli van épületekkel és 5-10 métert kell csak megtenni az egyiktől a másikig, így nincs időd szétázni (persze ha szét szeretnél ázni arra is van fedetlen terület)

 

Azért röviden miről is van szó:

Fontosabb információk: Forrás: softair.hu

Regisztráció:

Keleti oldal:

keleti_oldal Dresszkód:


jól láthatóan kevert terepminták vagy láthatóan civil felsők, lázadó kinézet,
teljes OD, illetve full autentikus orosz ruházat is engedélyezett
hóálca és ghillie mehet

 


Feladatok:

 1. Beszivárgás és zavarkeltés a városba
 2. Keleti területek felügyelete és védelme

 

Nyugati oldal: (ez a neyerő, itt leszünk mi is..)

 

DSCN0006hDresszkód:

rendezett full military kinézet,
alul-felül mindenklépp egységes minta
lehetőleg rajonként egyforma egyenruha
OD egyenruha tilos
hóálca és ghillie tilos

 

 

Feladatok:

 1. A város tisztán tartása a keleti lázadóktól
 2. Városhatár védelme és a keleti területek elfoglalása

 

 

Speciális szabályok:

 

TÜZÉRSÉG

tuzer_08_-_d20 Mindkét oldal parancsnokságain és egyéb stratégiailag fontos helyszíneken ki lesznek téve jól láthatóan A3 -as lapokra írt kódok. A spotterek és felderítők feladata hogy az ellenség területére belopózva, vagy betörve ezeket a kódokat leolvassák és bediktálják a HQ-juknak. Ez után, vagy ezzel párhuzamosan aknavetőket kell vinni az adott célpont 100m -es körzetébe és a megfelelő indító kódok segítségével csapást tudunk majd mérni a célpontokra…

 

BB LIMIT

bio bb Egyszerre maximum 600BB lehet betárazva mindenkinél, kivéve a géppuskások.
A BB-limit nem vonatkozik a géppuskásokra, a maroklőfegyverekre és a gránátokra.
Tárazni a visszaállón, a HQ-n és a lőszeres rakaszok mellett lehet saját BB-ből.
Tárlimit nincs, de a saját érdeketekben inkább midcapeket hozzatok!

 

 

 A következő beszámolót küldjük a helyszínről..