Mint ahogy azt ígértem, ma egy újabb lehetőséget szeretnék bemutatni a számotokra, ez pedig a „másodlagos” fegyverek napja lenne Tökölön, Szerintem egy nagyon jó kis napra lehet itt is számítani…

Forrás: Csokáv és a softair fóruma

2fegyver

Szervezők:

Csokáv, Sliders csapata. Csokávot igen régóta ismerjük és nagyon tiszteljük, sokat tett ezért a sportért legalábbis szerintem… A szervezésről csak annyit, hogy ez nem az első ilyen játék és remélhetőleg nem is az utolsó lesz (ne legyen, mert ha végre lesz másodlagos fegyverünk és időnk akkor mindenképpen ott leszünk a következőn).Ez sorban a negyedik lesz.  Az eddigi ilyen „másodlagos” játékokon nagyon jó volt a hangulat és nagyon sokan emlegetik, mint egyedi játék lehetőséget.

Regisztráció.

 

Tököl

Pálya:

A Tököli pálya egyes részei nagyon kedveznek ennek a rendezvénynek, mind az épületek külön – külön is alkalmasak lehetnek a lebonyolításra mind pedig a „kábeldob erdő”. Itt tényleg ki lehet használni a másodlagos fegyverek előnyét a gyorsaságot és célzási képességet amivel rendelkezünk. A terület maga igen nagy és változatos, bár mi inkább a „nagyobb játékokon” használjuk, ez nem jelenti azt, hogy egy ilyen „családias” rendezvénynek ne adna kitűnő helyszínt…

Létszám:

Eddig 70 ember jelentkezett ami a maximumot jelenti, így szerintem a „családias” hangulat már nem lesz a régi, de ez csak az én véleményem Csokáv szerint ez az egyik legjellemzőbb része a játéksorozatnak. Bár hetven fő lehet sok és kevés is, ez magukon a játékosokon múlik, bár elnézve a régi képeket tényleg igaz a jókedv és a családias hangulat.

Néhány kép illusztrációként…

IMGP1900 IMGP1861 IMGP1840 IMGP1833

Speciális szabályok:

A játékon csak 350 fps alatti, rugós, gázos (GBB vagy NBB) vagy elektromos (AEP) kézifegyvert lehet használni.
Tehát AEG, GBBR nem, még ha 350fps alatt is van, vagy 350fps feletti, még ha springes is. Sorozatlövésre alkalmas fegyver ezeken belül (AEP, GBB), vagy három lövetű shotgun használható, mivel a játék BB-limites. Taktikai pajzs, gránátok, aknák, pirotechnikai eszközök nem használhatóak.

A játék célja:

A pálya területén elhelyezett táskákat, hátizsákokat kell összegyűjteni. Minden táska kék, vagy piros jelzésű, és az adott kör elején lesz ismertetve, hogy melyik oldal, milyen színű táskát gyűjt. IMGP1810A táskát az ellenfél területén kijelölt pontra kell elszállítani. Ha egy táskahordózót kilőnek, a táska nála marad, amíg visszaállni nem indul. Ekkor azt leteszi, ahol van, tehát a táska ottmarad.

Ne rejtse el! Ellenfél táskái nem érinthetőek.

A játék időlimites. Egy kör legfeljebb 60 perc.

A játék BB limites. Minden játékos legfeljebb összesen 100 db BB-vel kezdheti a körét. (A játékosok egymásnak csapaton illetve rajon belül természetesen adhatnak BB-t.) Újabb BB-t vételezni csak a visszaálló ponton lehetséges, de így is fejenként max 100 lehet.

Tehát ha 40 BB-vel érkezik vissza a játékos, max még 60-at vehet fel. Játékost lehet visszaküldeni a visszaállóra BB-ért, de egy játékos így is csak 100 BB-t vihet vissza összesen a rajának. Ha a táraidba kevesebb, mint 100 BB fér, tárazhatsz a harctéren is, a nálad lévő összesen 100 BB maradékából.

Röviden jó lesz, sajnos két helyen illetve már három helyen nem tudunk megjelenni, de igyekszem illetve igyekszünk majd mindenről beszámolni…

DevGru a TERMINATOR SALVATION lesz, megkértem Csabit (Gyenes Csaba), hogy Joe játékáról küldjön nekünk valami élménybeszámolót az is jó lesz nagyon. Természetesen erről a “negyedik másodlagos fegyverek”napjáról is írunk néhány sort és szerzünk képeket…

Beszámolót írunk majd a számotokra…