Egy újabb rovatot indítunk útnak az oldalunkon, ez pedig az „előzetesek”lesznek.

Miről is fog szólni ez a kezdeményezésünk? Igyekszünk olyan érdekes eseményeket, rendezvényeket, találkozókat és természetesen játékokat bemutatni, amire mi is elmegyünk vagy kíváncsiak vagyunk. Ez nem marketing és nem fizetett hirdetés lesz, hanem egy olyan „kedvcsináló vagy éppen kedv elvevő” leírás ami az adott eseményről fog szólni a mi megközelítésünkben.

Ilyet már csináltunk és a visszajelzések alapján nagy sikere volt, így a következő időszakban szeretnénk erre is hangsúlyt fektetni, hogy a kedves látogatóink és olvasóink tájékozottabbak legyenek és értesüljenek minden fontos eseményről (természetesen, amit mi fontosnak tartunk …)

 

A 2-Felvonás 2012.09.09 Pestszentimre

 

Szervezők:

A játék Joe és csapata szervezésében kerül megrendezésre ők már szerveztek „kicsi” és „nagy” játékot, így tapasztalatuk már van. Joe a Militans csapatban tevékenykedik és Braun segíti a szervezést és a lebonyolítást is, így jónak ígérkezik a szervezés.

Regisztráció.

2012-09-09_terkepPálya:

A Pestszentimrei pálya igazán izgalmas tud lenni, hiszen itt van épület, van nyitott tér és van erdő is, vagyis mindenki megtalálhatja azt a részét a pályának amin szívesen játszik és jól érezheti magát. 

 

Létszám:

Eddig több mint kétszáz ember regisztrálta magát a játékra, így igazán nagy „csatákra” és „összecsapásokra” lehet számítani, ennyi embert már ténylegesen irányítani kell, de Joe és csapata ezt eddig egész jól megoldotta, szerintem ez most se lesz másképpen. Jelentkező létszám most 235 fő, de szerintem 150-180 ember fog megjelenni, ami nagyon jónak lesz mondható.

 

Oldalak, csapatok:

Orosz titkos katonai egységek

Karjelzés: 1db PIROS SZALAG

Dresscode:

Orosz katonai minták, flecktran, vagy egyszínű katonai ruházat, oliv, fekete, lehet egyszínű civil is, lehetőség szerint rajonként is legyen egység. Terepmintás nadrág lehet de felül terepminták semmilyen formában nem játszanak, taktikai mellényből az egyszínű természetesen mehet terepmintásokat fedni kell. + PIROS KARSZALAG.

Ezen az oldalon, sok jó csapatot látunk, így előre van bennem egy kis izgalom és persze még több félelem is, hiszen „régi motorosok” jönnek erre az oldalra, és nem most kezdték megismeri a pályát és a játékot, szóval fel lesz adva a lecke a számunkra is. Példának egy két csapat: Militans, 13R, Airfox,

 

 

USA titkos katonai egységei

Karjelzés: 1db SÁRGA SZALAG

Bármilyen egységes USA katonai ruházat, lehetőség szerint rajonként is legyen egység. + SÁRGA KARSZALAG

A US oldalon is van egy két ismerős csapat, így remélhetőleg nekünk fog kedvezni a „hadi szerencse”. De kikre is gondolok példaként egy két csapatot kiemelnék mint a HeadHunters, Útonállók vagy a Bravo 5.

 

Speciális szabályok:100_2419

A BB limitálva lesz, így egy embernél maximum 400 BB lehet tárazva, ami hozzávetőlegesen 3-4 tárat fog jelenteni (így nem lesz „locsolás”). Tárazni csak a kijelölt helyeken lehet, ami szerintem jó dolog, mert nem kell cipelni a BB és így tényleg elkerülhető a „locsolás” effekt…

Medick rendszernél a „kivérzési idő 5 perc lesz ami eltér s szokásos 10 perctől, de ez is csak pörgőssé teszi a napot.

Néhány speciális eszközzel fogunk találkozni, ami külön izgalmakat fog magában rejteni, lesz pirotechnikai eszköz bőven!

 

Történet röviden:

Orosz oldalon a feladtok és a „keret történet:”

Saját nukleáris üzemek és egyéb robbanóanyag raktárak őrségének megszervezése.

USA területén az Orosz titkosszolgálata által készített térkép segítségével, a robbanószer raktárakban található trotil robbanóanyag és a töltetek elkészítéséhez szükséges kellékek megszerzése. /gyújtózsinór, füstgránát, trotil imitáció/

US oldalon a feladtok és a „keret történet:”

Saját nukleáris üzemek és egyéb robbanóanyag raktárak őrségének megszervezése.

Oroszország területén az USA titkosszolgálata által készített térkép segítségével, a robbanószer raktárakban található trotil robbanóanyag és a töltetek elkészítéséhez szükséges kellékek megszerzése. /gyújtózsinór, füstgránát, trotil imitáció/

 

Egy igazán izgalmas játék elé nézünk a hétvégén, remélem mindenki el fog jönni, és egy kellemes élményekben gazdag nappal leszünk megáldva…

Beszámolót írunk majd a következő héten…