Nujen

Nujen

(0 megjegyzés, 80 jelentés)

Az Operátor még nem osztott meg semmilyen személyes információt!

Weboldala: http://www.devgru.hu

Írta Nujen
BP3 teaház

Bomb Patrol 3 – No way, no way

0

Kedves Olvasó!

bp3

Ismét lesz Bomb Patrol és ismét megyünk, ha szerencsénk lesz…. ez már a sorban a harmadik, tehát számolunk 3-ig, se többet se kevesebbet, három legyen amíg számolsz és ameddig számolsz háromig legyen,  négyig ne számolj, mert ebben az évben csak a harmadik leszen! Sem pedig kettőig, mert az meg tavalyi vala… Ötöt szádra ne vedd, midőn a hármashoz érsz sorrendben a harmadik leszen…most két hét múlva.

De talán az eredeti jobb leszen vala…

 

 

Mivel mi is számolunk vala háromig, nekünk is a harmadik leszen, és  hárman is megyünk.

 

Ismét csak teát fogunk árulni, hiszen abban jók vagyunk. és jól is érezzük magunkat. Ez nem más mint egy nagy fesztivál, szuper társasággal és remek hangulattal! LARP lenne, már ha tudnánk is, hogy az mit jelent, bár meg kell hagyni a tavalyi már egész jól ment az embereknek 1,5 napig bírták, aztán csak ment az adok kapok. A létszám miatt most se lesz jobb a helyzet, mert be kell vallani sokan azt se tudják milyen rendezvényen vannak… szóval a remény … meg utoljára (na meg a reptiliánok és terminátorok….)

 

LARP miről is szólna, hogy ne te vagy a RAMBÓ meg a G.I. Joe (bocsi Joe, de te úgyse olvasod) itt bele kellene élni a választott szerepbe magad és elhinni, hogy tényleg egy “életed” van, és esetleg tényleg eljátszani azt, hogy te egy civil vagy vagy, rendőr (és nem a legkorruptabb, ,tudom ebben az országban élek, szóval igen a rendőr megvehető meg minden más is..) vagy katona. Ha meg katona vagy nem bántasz civileket, mert azért komoly büntetések vannak..stb. Miért írom ezeket, mert 500 fő feletti játéknál ez lehet nagyon jó és persze rendkívül rossz is, mert ha nem lesz más mint egy nagy tingli-tangli akkor elment vele 3 nap a semmire, és az egész játéksorozat mehet a levesbe na jó csak a kukába. Fontos vagy nem ez mindenki maga dönti el, számomra azért is fontos, mert ez az egyetlen játék az országban ahol évről évre ekkora tömeg van és talán egyszer egy nemzetközi nagy játék lehet belőle ha a játékosok el nem b@ szokás szerint. Miért a játékosok, mert az egész azon műlik, hogy akik eljönnek és ott vannak, mit szeretnének, mi az amit beletesznek, hogy jól érezzék magukat, mi az ami motiváció ehet mi az ami érdekesé és egyedivé tudja tenni, ez pedig nem más mint a résztvevők.

 

Nem, nem a szervezőn műlik, hogy milyen lesz, hanem azokon akik eljönnek ott lesznek és teszik a dolgukat…. ha nem tartod be a szabályokat, ha csalsz, ha vitázol és anyázol, nem lesz jó se neked se a másik 500 embernek. Ez a legfontosabb a többi már adott!

 

Maga a területről egy jó kis térkép, mielőtt még kicsi lenne a pálya 100 ember úgy el tud itt tűnni, hogy csak na (na persze meg a hanggránátom is, bár azt volt olyan kedves sporttárs aki lenyúlta a múltkori itteni játékon, remélem olvasod és baromi büszke leszel magadra, hogy egy eldobott Thunder B gránátot visszadobtál aztán, meg eltettél…) szóval 500 fő éppen elég lesz, hogy legyen “élet” és legyen egy kisebb városi rész ahol azért el lehet tűnni ha kell…

Térkép:

Igen, és is tudom, hogy nem találod meg a teaházat a térképen, mi se találtuk meg, de ott leszünk! Szinte ez hagyomány sőt inkább ez a hagyomány, hogy minden évben lemaradunk a térképről, de talán ez így jó.  Azért nem lesz titok Salang road és a Shahid road sarkán található 4 emeletes ház legfelső részén lesz a csendes kis nyugodt, senki által nem keresett és használt kis teázó.

Itt nem lesz kiszolgálás, nem lesz tea  nem lesz semmi…te se szeretnél ide jönni nincs itt semmi látnivaló, mint ahogy eddig se volt… nézd meg magad…

 

Szóval nincs itt semmi bicnice!

 

Akit érdekelnek majd a napi élet képei, az jelezze és akkor lesz élő közvetítés a helyszínről, meg fényképes rövid beszámoló  itt az oldalon, persze ha lesz érdeklődő…

Ha valaki azt érzi, hogy van egy jó ötlete vagy egy jó storyt szeretne, akkor az írja meg nekünk és megnézzük mit tehetünk az ügy érdekében….

 

Nemsokára jelentkezünk!

BP3 teaház

Bombák földje 6 előzetes I.rész

0
Kedves Olvasó, kedves Airsoft kedvelők,

Elsőként is szeretnénk a Bombák földje 6-ról egy kis előzetest közzétenni ígéretünk szerint.

Az első lépés: ezt a filmet meg kell nézni!

Bombák földje 6 előzetes

Következő lépés: megint meg kell nézni a filmet!

Harmadik lépés: még egyszer meg kell nézni a filmet, hogy miért? Mert az a BF6 egyik előzetese, talán ez kicsit enged betekinteni, hogy mi is készül és milyen színvonalon …. de jöjjenek a részletek.

Minden évben megrendezésre kerül a Bombák földje játéksorozat immár, ez a hatodik lesz ebben az évben. Mivel egyre nagyobb és komolyabb szervezésű ezért, szerettük volna kicsit bemutatni, hogy ebben az évben mire is lehet számítani.

Az IBW IBW Sport és Szabadidő Egyesület segítségünkre siette és megválaszolták a kérdéseinket, tájékoztattak miről is beszélünk akkor, amikor a BF6 kerül szóba.

Azonban elsőként szeretném elmondani, hogy aki még ennél is komolyabban szeretne utána nézni a lehetőségeknek, információknak annak felhívom a figyelmét, hogy a facebook oldalon a hivatalos oldalt keress fel. Ez pedig a Bombák Földje – The Original.

BF6 csapatkedvezmény!
BF6 csapatkedvezmény!

Mikor kerül megrendezésre és hol a BF6?

2014.08.21-től 2014.08.24 ig Hatvan-nagygombosban lévő laktanya területén, ami közel 70 hektár.

Mit lehet tudni a Hatvan-nagygombosi pályáról? Hiszen már egy jó ideje nincs használatban a pálya, ezért biztos sokat kell dolgozni ezen a részen is, ez mit jelent a játékosoknak?

A hatvani pályán nagyon rég nem szerveztek már airsoft rendezvényt az év elején sikerült megállapodnia az egyesületnek a tulajdonosokkal a pályahasználatról. Úgyhogy újra elindulhatnak a játék szervezések, ezen a pályán is. Amit tudni kell, hogy 4 épület nagyon csúnyán megrongálódott, így ez a terület egyértelműen kizárásra kerül. Ugyanakkor a többi épület most is áll és bár az enyészet dolgozik rajta rendesen, meg vannak. Ami apró problémát jelent, hogy mostanra ez a területrész az önkormányzat tulajdona lett, így velük is meg kell majd állapodnunk a használatról. Ahol jelenleg munkálatok folynak az a felső erdős rész ahol is elsődlegesen az utakat takarítjuk, illetve búvóhelyeket mini erődöket építünk. Szeretnénk a pályát olyanná alakítani, hogy az csalogató legyen más szervezőknek is, illetve természetesen a játékosok számára tudjon új élményekkel szolgálni.

BF6_elozetes_2_IBW

BF6

Mikor is indult útnak ez a játéksorozat, honnan jött az ötlet?

2011-09-17 volt az első bombák földje Gyálon 77 fővel. A játékötlet alapjául a hasonló című hollywoodi kasszasiker szolgált. Igazából az IBW csapat tagjainak az az igénye hozta létre, hogy hogyan lehetne kicsit más kicsit zúzósabb játékokat szervezni.

Ez most a hatodik alkalom lesz, folytatása lesz az előzőnek? Mármint arra gondolok, hogy a BF5 történt események lesznek-e tovább gondolva, vagy teljesen új történet és cselekmény lesz kidolgozva?

Alapvetően lesz benne egy két hasonlóság, ami a LARP-os elemeket illeti, de a sorozat eddigi minden része egy bizonyos témával foglalkozott az idei a korengál völgyi eseményekre van felépítve. Vagyis megpróbáljuk az ottani viszonyoknak megfelelően kialakítani a játék menetét.

A belépő ára 17.500.- forint, ami négy napra értendő, de ezért mit is kapnak azok, akik részt vesznek a BF6-on?

Nos, sokszor ér minket kritika a belépőket illetően, hogy drága mi kerül ebben ennyibe „arany BB-t adnak” felépült e már a medencés villánk stb stb, de ez persze nem igaz, ha kicsit bekukkantunk a kulisszák mögé azért sok mindenre fény derül. Íme, a lista:

–       mobil WC

–       mobil tusoló

Ezek a játék ideje alatt is ürítve, tisztítva lesznek.

a tusoló vízellátása 1m3-es tartályokból lesz táplálva (aggregátor+mini búvár szivattyú comboval, hogy legyen nyomás is )

–       Katonai sátrak (kb 15 fős barakkoknak megépítve)

–       Tábori ágyak (annak megfelelő mennyiség ahányan jelentkeznek, vagyis mindenkinek 1 db)

–       Az afgán oldalon is sátras elhelyezés tábori ágyakon itt a sátor más egy kicsit afgánosabb

–       8 db 4,7 kW-os áramfejlesztő

BF6_elozetes_7_IBW

BF6 Dresscode

–       egy lajtos kocsinyi víz, ami annyiszor fordul, amennyi vízre szükség van

–       2 db 30 cal.-os

–       1 db 50 cal.-os

–       több mint 50 „botló drótos akna”

–       30 „taposó akna”

–       közel 500 gránát

–       vállról indítható rakéta vetők 2

–       Sorozatvető lövegek 3

–       A LARP hoz szükséges nyomtatványok, feliratok stb

–       10 IED (valószínűleg több lesz mert minden évben nagyon készülnek az afgánok)

–       két korház felszerelve infúziókkal, transzfúziókkal különböző segédeszközökkel

–       az egyik kórházban valós mentős jelenlét is lesz ugyanakkor a játékban is részt vesz a mentősünk

–       hivatásos pirotechnikus fogja az előre telepített hang, fény technikát kezelni.

–       audio eszközök, videó eszközök

–       egy profi filmes stáb akik ugyan úgy részesei lesznek, a játéknak miközben tudósítanak

–       1200 db homokzsák 20 db 1T-as bigbag az amerikai camp megépítéséhez.

–       tábori konyha ahol maguknak főznek a katonák étel alapanyagokkal együtt (bár ezt sokan jelezték, hogy talán jobb lenne, ha ezt az egyénekre bíznánk)

–       2db drón

–       mozijegy a játékon készült film vetítésére

–       és még sok minden más…

Az előző BF5 igen sok jármű volt, itt mire lehet számítani?

A terep viszonyoknak illetve a játék menetnek megfélően itt is lesznek járművek

–       3 db landrover

–       1 db platós teherszállító

–       1 db transit csapatszállító és mentő

de még folyamatban vannak megbeszélések további járművekről

BF6_elozetes_3_IBW

BF6

A kiírásban a LARP részek dominálnak, de mit is takar ez a valóságban?

A játékon megjelenő játékosok, azok, akik a saját általuk kitalált személyeket formálják meg, legyen az afgán vagy amerikai katona,a játékon mindenképpen kontaktba kerülnek egymással ezek az emberek hol harci, hol civil szférában és ennek meg felelően játsszák a szerepüket. Lesznek akik neutrális szerepet játszanak, lesznek szimpatizáns, illetve ellenséges szereplők is, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.

Amennyiben én ott leszek, vagy bárki aki érdeklődik, akkor mit és hogyan kellene tennem / tennie, hogy az megfelelő legyen?

Ehhez készítettünk egy kis LARP könyvecskét.

Amit mindenki megkap már a belépésnél annak megfelelően melyik oldalra jelentkezett az amerikaiak „szolgálati szabályzat”- ként az afgánok a szent könyvre hajazó kisokosként.

Hol tudok még információhoz jutni, milyen oldalon található meg a kiírás?

További információhoz A fairsoft oldalán lehet jutni, amit mindig, frissítünk is, illetve a nagy közösségi oldalon is időről-időre megjelentetünk kis infó kártyákat a játékról.

Ennek az okáról is beszélhetünk röviden?

Nos, az ok nagyon egyszerű mi nem kaptunk játékszervezői státuszt a zöld oldalon így mindig keressük azokat az alternatívákat ahol a játék kiírásainkat megtehetjük. Ebben az évben a fairsoftra esett a választás, amiről úgy gondoljuk, hogy egy nagyon friss és lendültessen fejlődő honlap ugyanakkor a mai kor elvárásainak is megfelel.

Hova milyen „oldalra” lehet regisztrálni, hol lehet regisztrálni, és ha már regisztráltam mit kell tennem az indulásig?

Mint az előzőekben leírtam a www.fairsoft.org oldalon lehet regisztrálni a Bombák Földje 6 játékra Amerikai Afgán És Civíl oldalak vannak.

BF6_elozetes_1_IBW

BF6 ” az élet”

BF6 “az élet”

Nos, lesz egy a játékot megelőző játékunk, amibe több személyt és helyet is bevontunk egész pontosan arról van szó, hogy a játék már elkezdődik idekint a civil életben is. Az infó kártyákon megfogunk jelentetni különböző koordinátákat, információkat, amiről be lehet azonosítani egy-egy helyet illetve személyt, ahol egy bizonyos kód szó vagy tárgy átadásakor egy speciális kártyát kapnak a játékosok, ami magában a játékban extra előnyhöz fogja juttatni tulajdonosát.. Mivel tudomásom szerint ilyet még senki nem csinált ebben a konstellációban ezért ennek is elég sok buktatója lehet, amit még nem tudunk, de mint sok minden másban úttörők vagyunk, így ezt kipróbáljuk. (az ötlet egyébként Csukás Péter barátomtól származik) Itt a szövegben is elrejtettünk egy információ morzsát, amin el lehet majd indulni, az első olyan helyre, ahol az afgánok tudnak találkozni az egyik játékon is szereplő karakterrel.

Ahogy tudom, lesznek egyedi szabályok is, mint a BB limit és a medikelés is egyedi lesz, miért?

A BB limit magában nem számít annyira egyedinek, hiszen több játékon alkalmazzák itt annyi lesz a különbség, hogy ha valaki a standard felszerelésen kívül szeretne plusz BB-t magával vinni. Akkor a valódi lőszer tömegének megfelelő terhet is magával kell cipelnie, hogy tisztában, legyen azzal, amit egy igazi katona cipel. A medik rendszert a végletekig leegyszerűsítettük a harctéren csak stabilizálni lehet, amivel a raj elkerüli a 10 perces kivérzési időt. Ezen felül riasztania kell a HQ-t hogy küldje a MEDEVAC-ot a többit a kórházban végzik az előre már kijelölt személyek. Ebben a szituációban a rajok eldönthetik, hogy a társukat magukra hagyják és elvégzik a küldetést nélküle vagy biztosítják a területet a MEDEVAC kiérkezéséig. Ami biztos, hogy a sebesült mindenképpen kórházba kerül.

Ezzel el lehet kerülni a hosszú állócsatákat, ahol is unos-untalan meg medikelhetőek a katonák és újra lőhetnek.

Ahogy olvastam az US oldalon azért van kihívás rendesen, HQ őrség, reggeli torna és még sok minden meglepetés, ezek mennyire fontos részei a négynapos rendezvénynek?

Úgy gondolom nagyon is fontos része mivel a játékosok, akik az amerikai oldalra jelentkeznek, erre a pár napra azoknak a bőrébe szeretnének bele bújni, akiknek ez mindennapi rutin. Ezzel is közelíteni próbálunk ennek az élménynek a megéléséhez. Nyilván a szolgálati beosztás nagymértékben befolyásolja a tábori rendet, de amit lehet meg fogunk valósítani ebből. Ezek mellet össze is kovácsolja, a játékosokat mivel együtt teszik, amit tesznek.(engem biztos utálni fognak J )

Van egy Teamspeak fogadó óra is, ez mikor és kinek van megtartva, itt biztos lehet kérdezni, de kitől?

Ez egy skype hoz hasonló ötletes dolog annyi különbséggel, hogy itt akár 200 ember is tud egyszerre beszélgetni, mint egy nagy összejövetelen. A csapatból egyébként mindig ezeken a napokon mindig van valaki fent, aki tud válaszolni a felmerülő kérdésekre a játékkal kapcsolatban.99% én fent vagyok.

BF6_elozetes_6_IBW

BF6 “kesss”

Említettétek, hogy napi háromszori étkezés is benne van az árban, ami nagyon jó, de az étlapról lehet tudni valamit?

Igen természetesen, íme, a menü J:

22AUG

reggeli: hideg étkzés

ebéd: Bab gulyás + kenyér

vacsora: Virsli+mustár kenyér

23AUG

reggeli: hideg étkezés

ebéd: Palóc leves + kenyér

vacsora: hideg étkezés

24AUG

reggeli: Tojás rántotta + kenyér

ebéd: Lebbencs leves

A négy nap alatt lesz valamikor megállás? Lesz szünet vagy „off zone” vagy ez tényleg négy nap a pokolban, kihívásokkal és  élményekkel” teli négy nap lesz megállás nélkül?

Nem tervezünk megállást J lesz „off zone” ahol lehet lazítani persze. Ilyen lesz a teázó is J

Várunk vissza mindenkit, hamarosan egy újabb fontos eseményről számolunk be!

fairsoft.org

fairsoft, avagy egy új airsoft közösségi háló?

0

Kedves Olvasó,

 

egy nagyon új közösségi oldalról szeretnék beszámolni (véleményt írni), ami talán egyedi lesz vagy lehet a magyar airsoft világában. Ez az új közösségi oldal nem más, mint a fairsoft.org (ne tévesszen meg senkit .org ettől még magyar az oldal).

fairsoft.org

fairsoft.org

Miért is fontos vagy miért kell egy újabb ilyen oldal? Ez nagyon jó kérdés és én is sokat gondolkodtam ezen, de azt kell mondani (oké írni), hogy igény van erre, és igazából nincs átfogó airsoft közösségi oldal ma Magyarországon. (Persze van, mert itt a mi oldalunk, de szándékosan nem építettünk átfogó nevű közösségi oldalt, mert én a mai napig hiszek a softair.hu és a 6mm.hu feléledésébe, csak egyszer adnának admin jogot, a 6mm.hu-ra olyan élettel teli lenne, hogy csak na…oké vissza a valóságba, álmodozásnak vége.)

Szerintem minél több ilyen oldal van annál jobb, és az oldal nagyon jó. Számomra nem hozott sok újdonságot, mert a funkciók ötletek nagy része már évek óta megtalálható a mi weboldalunkon is, már csináljuk egy ideje… de az fairsoft.org szebben és remélhetőleg profibban teszi ezt majd meg mint mi…

Persze ez nem azt jelenti, hogy mi feladjuk az oldalunkat vagy dolgainkat, hiszen több ezer olvasónk van, már csak emiatt is csináljuk tovább! Mindent megteszünk (mint ahogy eddig is megtettünk mindent) az olvasóinkért és az airsoft közösségért.

Nézzük az oldalt, (vagy már hússzor megnéztem és átolvastam, de még mindig nagyon szuper!) és ez még csak a kezdet, nagy lehetőségek vannak itt…

Külső:

rendkívül jól felépített weboldalal találkozhatunk, könnyen átlátható és kezelhető. A legfelső menürészen lehet belépni és regisztrálni is. Szép grafikai elemekkel találkozunk, nem zsúfolt könnyen átlátható.

fairsoft

Forrás: fairsoft.org

A háttérkép szép és letisztult nem zavaró olvasás közben (hosszabb írás esetében a 3 emberke gyorsan eltűnik ám…) nem vonja el semmi a figyelmet az izgalmas cikkekről, szerintem jól olvasható a szöveg, eltalált a betűméret és a szín is.

Képek és a fontosabb írások/cikkek jó arányba találhatóak meg az oldalon, nem tolakodó de mégis csak ott van, segít megtalálni azt ami érdekes lehet ez nagyon jó.

Talán az egyetlen zavaró dolog a hozzászólások alsó menü része, kicsit dominánsabb mint mag a téma amiről szó van, de ez még bőven a kezelhető szinten belül marad.

fairsoft regisztráció

Forrás: fairsoft.org

Regisztráció:

a regisztráció, ami nem vesz sok időt igénybe nekem három percet vett igénybe, ebből két percet azon gondolkodtam, hogy miért kell megadni személyes adatokat, azt ki kezeli és hogyan (sajnos erről sehol nem találtam leírást az oldalon, így nem valós adatokkal regisztráltam…de ha nem tudom mi hova kerül akkor ez van…)

Kitöltöttem az adatokat és az ilyenkor szokásos e-mail öt percen beül megérkezett és tényleg egyből aktív új felhasználója lettem az oldalnak.

Belépve még letisztultabb lett az oldal és ami fontos kicsit user / felhasználó barátabb is, egyből kezelhető az üzenetküldés (ez is van működik is jól, tetszik)

Szóval könnyen és egyszerűen lehet regisztrálni.

Tartalom:

na itt igazából számomra nem sok új volt, csak a játékok de kezdjük az elején.

Aisoft:

fairsoft

Forrás: fairsoft.org

itt találhatóak a hírek, „Női szemmel” kedvenc menüm, szabályzatok , Tippekés Trükkök minden ilyesmi, gondolom ez majd még alakulni fog, érdemes belenézegetni a későbbiek során. A hírek jók és változatosak lehetnek. A “Női szemmel” érdekes rovatnak tűnik, meg kell hagyni egyre több hölgy jön ki egy-egy eseményre és egyre ügyesebbek. Szóval most ez a kedvenc rovatom, mert teljesen máshogy látható ez a sport. Tájékoztok oké megvan, érdekes főleg azoknak akik most szeretnék megismerni az airsoft világát.

Battle Tac érdekes, remélhetőleg lesz itt új is (készül a hogyan használd III. sok sok dologgal) komolyabb játékokon elengedhetetlen segítséget tud adni ez az alkalmazás, jó látni, hogy itt is külön részt kapott.

Szabályzatok alatt megvan inden ami kelleni fog, aki most kezdené el az egészet itt egy helyen megtalál minden fontosa szabályt vagy leírást ami kelleni fog.  A MASZ 2015 még nincs kint, de talán ennek az az oka, hogy nem készült el (nem küldtem még el nagyon senkinek, de kész van….de minek?)

Boltok és Szervizek:

rengeteg üzlet és webshop található felsorolva külön a Magyar, EU, Ázsia, Egyesült Államok talán ez segítség (én akkor is csak olyanokat fogok ajánlani akiket ismerünk és van tapasztalatunk) Szerintem esetleg egyszer érdemes megnézni mindenesetre.

Airsoft piac:

lehet rendesen csencselni nem lesz ez itt gond, előnye tényleg az, hogy nem a facebook csoportokat kell nézegetni, meg külön fórumokat, hanem itt egyhelyben megtalálható lesz minden. Működést nem ismerem még (nekem nincs eladó cuccom, és eddig még más se tett fel semmit), de biztos vagyok benne, hogy ez a rész nagyon kedvelt lesz…

fairsoft játékok

Forrás: fairsoft.org

Játékok:

a leghasznosabb része az egész oldalnak (bár nem tudom eldönteni, hogy most akkor itt kell jelentkeznem egy játékra vagy még mindig a softair.hu oldalon). Külön térképen megvan néhány pálya térkép segít abban is, hogy ha nem találnám meg akkor a google segít ebben is. Hasznos része az oldalnak, remélem bővülni fog. (K.I.A részről kiteszik remélem Bodoglárt is)

Az éves játéklista az ami talán a fő motorja lehet ennek az egész közösségi oldalnak, sok rendezvény és játék tehető fel akár egy napra is, de valahogy mégis átlátható marad. Szuper! Persze játékot-rendezvényt is ki lehet írni, de előtte jogot kell ehhez kérni az adminisztrátoroktól (na igen tudom, most jönnek a kommentek, hogy láttunk már ilyet stb… de bízzunk abba, hogy jók az adminok, és mindenki egyenlő lesz… stb)

Ami nagyon tetszett az pedig a jelentkezés a játékra egyszerű dolog és egy gombnyomásra megvan, és látható mikor tettem meg hova jelentkeztem , szóval minden ami fontos. Az külön jó,, hogy ha softair.hu oldalon van kiírva a rendezvény, akkor link segítségével már ott is vagyunk.

Ez a modul tuti lesz, szerintem néhány héten belül lesz fent saját csak itt szervezett esemény is.

fairsoft játéknaptár

Forrás: fairsoft.org

Forrás: fairsoft.org

Forrás: fairsoft.org

Forrás: fairsoft.org

Forrás: fairsoft.org

Közösség:

Egyesületek, szinte fent van az összes egyesület elérhetősége és fontosabb információi is, már ahol van, de biztos vagyok benne, hogy idővel meglesz minden.

Csapatok, nagyon szép nagyon jó. Tényleg itt érvényesül a szép grafikai megoldásokat tartalmazó oldal (a mi oldalunk nem támogatja, megnézem a mi oldalunkat és ezt akkor nem a miénk a szebb, jó látni, hogy szépen megvan csinálva, konklúzió: költeni kellene az oldalunkra sok-sok pénzt és lenne ilyen jó)

Szóval lehet a csapatokat regisztrálni, aki teheti szerintem tegye meg (igen tudom, nekünk is van ilyen kezdeményezésünk, aki gondolja küldje el nekünk is, mi hálásak leszünk érte) egyszerűen megtehető az oldal bal oldalán kell a modult kiötleni és 2 perc alatt megvan. (nem csináltam meg, már ott volt, köszönet annak aki megtette)

Aztán találtam olyat amit nem is vártam ez nem más mint a fairsoft lényege, engem ez győzött meg a regisztrációról és a közösség építő szerepéről (ha csak mese lesz az egész, akkor megszívtam)

Idézet:

„Fairsoft Önkormányzat

Számít a véleményed, számít a szavazatod, Te döntessz!

Felhasználóinknak beleszólása van működésünkbe. A weboldal funkcióval, felépítésével, sőt a Fairsoft weboldalon felelős pozicíiót betöltő személyekkel kapcsolatban is bárki szabadon tehet javaslatot, közölhet kritikát. Amennyiben egy probléma többeket is érint, szavazással dönthet a Fairsoft közössége a megoldás módjáról. Személyi kérdésekben is a közösség dönt, a moderátorok és szerkesztők esetében. A weboldal szerkesztői rendszeresen kikérik a felhasználók véleményét minden fontosabb a weboldal funkcióit és tartalmát érintő változás esetén. „

Az idő ezt eldönti, de a szándék nagyon nemes és jó!

Forrás: fairsoft.org

Forrás: fairsoft.org

Összegzés:

kellett már egy ilyen oldal, sajnos a 6mm.hu nem áll most a helyzet magaslatán a softair.hu meg nem lépet vagy nem is akart, vagy ez lesz helyette ki tudja. Hasznosnak nagyon hasznos lesz és remélem minőségi írásokkal, véleményekkel és rendezvényekkel lesz teli, új irányt vagy új távlatokat nyithat a magyar airsoft közösségnek.

Aki teheti regisztráljon és használja ezt az új közösségi lehetőséget!

 

Szerző: Nujen

Forrás: fairsoft.org

 

Várunk vissza mindenkit

clip_image0027.jpg

Airsoftosok a rászorulókért!

0

 

Kedves Olvasó!

egy olyan írást szeretnénk közzétenni, ami számunkra is fontos, sőt talán az egész airsoft közösség számára s az, azért is gondolom ezt mert bár ez egy új felhívás de nem új kezdeményezés. Már 2013-ban is megmutatta ez a közösség, hogy ebben is ,mennyire összetartó példaértékű az amire képesek vagyunk együtt.

„Ha tehetitek, tegyétek meg….. és jobb lesz a világ”

Nujen

 

Eszenyi Zoltán – Blackburn felhívása és cikke következzen….

 

Sziasztok „Harcos Társak”!

Mint emlékeztek, volt egy nagy csatánk, amit nem az airsoft pályákon vívtunk meg. A küldetést teljesítettük, köszönhetően Nektek! Összegyűjtöttünk és átadtunk a Wesley Óvodának játékokat, ruhákat.

clip_image002[7]Mint ígértük folytatása következik a harcunknak. Ezúttal is szeretnénk csatába hívni az „airsoft közösség” harcosait, ezúttal a rászorulókért!

Szeretnénk segíteni az „Oltalom Karitatív Egyesület” munkáját! Ők működtetik az óvodát is, akiknek a játékokat gyűjtöttük.

Itt olvashattok az Egyesületről, és munkájukról.

Mivel ez egy komplexum, ami folyamatosan bővül, és mindig új kihívásokkal néz szembe, ezért a gyűjteni kívánt adományok sokrétűek.

Az Egyesület képviselője ezt a levelet küldte megkeresésünkre:

„Köszönjük, hogy ismét gondolnak ránk. Újra csak azt tudom mondani, hogy mindennek örülünk, és van hova és kinek adnunk. A kórházunkban kialakításra került egy női osztály, olyan sok volt a női beteg. Ez még nagyon kezdetleges, ide minden higiéniai, tisztasági dolgot örömmel fogadunk. A fűtött utcára, illetve a férfi részlegre most a borotvát mondták nekem tisztálkodási szerekkel együtt. A kötszereket mindenhol fel tudjuk használni ez is jó lenne.

Tartós élelmiszer lehet: liszt, cukor, rizs, tej, kakaó, gabonapehely, olaj, konzerv, keksz, lekvár, tea, margarin, citromlé, tészta stb.

Tisztálkodáshoz: folyékony szappan, wc papír, papírzsebkendő, törlőkendő, szalvéta stb.

Fertőtlenítőszerek, kötszer, ragtapasz stb.

Az oviban is örömmel fogadunk ruhát, cipőt, játékot, vizuális dolgokat (gyurma, festék, rajzlap, ecset), élelmiszert, stb.”

Tehát kérnénk mindenkit, akinek lehetősége van, támogassa „mozgalmunkat” tartós élelmiszerrel, tisztálkodási szerekkel, kötszerekkel, eü. termékekkel, és hogy a gyerekekről se feledkezzünk el, játékokkal.

Az adományokat 2014 május 31-ig várjuk gyűjtő pontjainkon, illetve bizonyos játékokon! A játékokon való adományozás lehetőségéről infót találtok az adott játék kiírásában.

Az átadást 2014 június 8-ra tervezzük, ahol ismét várjuk a „hétvégi harcosokat”! Az átadásról bővebb info késöbb.

Ha bármilyen kérdésetek, ötletetek van, osszátok meg velünk:

asforkids@gmail.com

BadDzsó +36 70/310-5697

Blackburn +36 20/576-2451

Gyűjtő pontjaink:

Airsoft Depo, Budapest 1134 Budapest, Bot

ond u. 12.

Airsoft Depo, Győr 9024 Győr, Vasvári Pál u. 1.

AirsoftDoki, Budapest XVII. Sóska u. 57.

Extreme Military rendezvényei (03.29., 04.13., 05.11., 05.31.)

Légiós Military, Budapest X. Jászberényi út 77/B

Militans Shop, Vecsés Károly u. 20/A

 

Várunk vissza mindenkit!

Nujen's RSS Feed
Tetejére