Tzuko

Tzuko

(0 megjegyzés, 3 jelentés)

Az Operátor még nem osztott meg semmilyen személyes információt!

Írta Tzuko
bp3

Bomb Patrol 3 Regisztrációig már csak 4 nap !!!!!!

0

Üdvözlet harcostársak!

 

A Bomb Patrol 3 idén is megtartja hagyományos 3 napos programját júniusban. Remek új pályán, Szabadszálláson. A DevGru csapata biztosan ott lesz, és te?

Bomb Patrol-ról  kicsit:

A Bomb Patrol egy LARP alapú esemény, ami lényegében egy afgán település szimulációja az amerikai megszállás alatt. Vannak Zsoldosok, Katonák, Rendőrök, Bankosok, Imam, Bíró és rengeteg egyéb “civil”. Persze a legnagyobb móka a civil lét, mert az bizony nagyjából mindenre lehetőséget ad.

A DevGru csapata tavaly teaházas volt, amit idén is szeretnénk csinálni. Remek teát árultunk mindenkinek és kiváló kapcsolatot ápoltunk a település lakóival illetve a hatóságokkal egyaránt.

teaház

 

Regisztráció:

Négy nap van hátra a regisztrációhoz. Vasárnap este 20:00-kor lesz pontosan a kezdés. Az első 100 jegy kedvezményes és igencsak sietni kell, mert 10 perc alatt elfog fogyni az az első 100. Tehát aki akar spórolni kicsit az jobban teszi, ha vasárnap 8 órakor a gép előtt ül és nyomkodja a frissítés gombot!

A Bomb Patrol 2 még egy esküvőnek is helyet adott íme egy kicsit hosszabb ízelítő:

BP oldala: http://bombpatrol.hu/

BP facebook oldal: https://www.facebook.com/Bomb-Patrol-1445236989078740/?fref=ts

 

Mindenkinek kellemes napot kívánok és gyors regisztrációt :)

Üdvözlettel Tzuko.

Munitions Turn-in Program Shows Promise in Kandahar

Weapons in Afghanistan 05.17. Tököl. beszámoló.

0

Üdv mindenkinek!

 

A Weapons in Afghanistan sztorija röviden:

Az országba ismeretlen mennyiségű fegyvert hoztak be, se a lázadók, se NATO erők nem tudják mennyit, de mindenki birtokolni szeretné őket. A fegyverek felkutatása közben feszültség és harcok robbannak ki a felek között, mindenki meg akarja szerezni a fegyverek jelentős részét, van aki az értékesítésből származó pénzre hajtva, van aki a lázadás felszítása érdekében…

Játékmenet:

A játékon három oldal vett részt: NATO, Lázadók és PMC. A NATO és a Lázadók birtokolni akarják a fegyvereket – azaz épületekben elhelyezett lőszeres ládákat. – míg a PMC bérbe adja szolgáltatásait és birtokolt fegyvereit. A PMC felváltva harcolt a lázadók és a NATO oldalán érdekessé téve a játékot. A lőszeres ládák mellé különféle feladatok is voltak megadva.

A játék a jól ismert tököli pályán volt megtartva reggel eléggé szeles idő volt, de ez délutánra szépen lecsökkent. Az eligazításon Joe a rendező gyorsan átfutott minden szokásos dolgot, majd útjára engedte az oldalakat.  Csapatunkból 6 fő vett részt.

11102939_1128243433867841_2245616553840145003_o

Miután elkezdődött a játék minket a hatos épületbe küldtek ahová sikerült beragadni, mivel a PMC először a lázadók oldalán harcolt. Legalább 50 percig tartottuk a hatos épület legszélső szobáját. Szinte folyamatos tűzharc mellett. Erősítés nélkül. Majd jött a parancs, hogy menjünk tovább és a PMC mostmár a mi oldalunkon harcol, sikeresen tovább haladtunk a hatos épület vége felé, ahol ki gránátozták a csapat nagy részét a többieket pedig lelőtték.

Térkép azoknak akik nem ismerik a pályát.

 

Első visszaállásunk után az oldalparancsnok elküldött minket a négyes épületet védeni, ahol félórán át védtünk kontakt nélkül. Ekkor jött a parancs, hogy a PMC ismét ellenséges és próbáljuk meg Killerkaller-t a vezetőjüket elfogni. Sikeresen oda lopakodtunk a bázisuk széléig hátha látjuk a célszemélyt eközben több ellenség is a nélkül elment mellettünk, hogy észrevett volna minket. A Parancsnokot ugyan nem láttuk, de valaki észrevett minket, úgyhogy a PMC oldal ránk zúdult és muszáj volt harcolni.

Következő visszaálláskor a NATO oldal kissé elnyomott helyzetbe került így segíteni kellett a kitörést. Később a PMC ismét a mi oldalunkon állt és ekkor ismét eljutottunk a hatos épülethez, onnan tovább a hetes felé. Ott elég nagy túlerő ütött rajtunk tankkal együtt amit még sikerült kilőni, de utána kilőttek minket. Egyikünket elvitték túsznak is :) .

10985951_1128301447195373_885164148064377451_o

A “tank”

Ezek után sikerekben gazdagon még futottunk pár kört. Még egyszer kontaktoltunk a tankkal és rálőttük a gránátot, de nem vette észre és elszaladt. Később ismét a PMC bázis közelében, amikor megint ellenünk voltak beragadtunk a négyes épület és a hármas közé. Elég kényes szituáció volt minden irányból özönlöttek, álltuk a sarat, amíg bírtuk.

Játék végén Joe szokásához híven volt sorsolás, de sajnos nem jártunk sikerrel és nem nyertünk semmit:). Élvezetes Játék volt mindenki nagyon élvezte, remélem az ellenfeleink is. Nagyon korrekt játékosok és oldalirányítás volt köszönjük szépen! Még több ilyet!

A végére pedig egy kis videó Görög fejkamerájáról. Jó szórakozást hozzá!

Üdvözlettel Tzuko. DevGru Operátor.

warhedXI_1

Warhead XI. beszámoló.

0

wh11-head

Kedves olvasók!

 

Csapatunk négy tagja volt a rendezvényen, hogy ne kelljen kapkodni már pénteken lementünk. Ki is mentünk a pályára, erős szél volt nagyon,  de legalább nem esett az eső. Mondtuk is majd holnapra elmúlik. Végül nem múlt el, és a parkolóban masszív poros szél fújt szombat reggel. Rácsos szemüvegekre nem volt szükség!

Rengeteg külföldit ért el a rendezvény, a körülbelül háromszáz résztvevőből a fele nagyjából külföldi volt.

Románok, Szlovének, Szerbek, Boszniaiak és Osztrákok is részt vettek az eseményen. A fent látható képen éppen az eligazítás látható ahol balra angolul jobbra pedig magyarul tájékoztatnak a szervezők. Viszonylag sokáig tartott, majd a Task Force oldalt, aminek a tagjai voltunk, elküldték a pálya másik végébe. Rajunk hét főből állt, mert velünk tartott három Crusaders tag is.

Lassan indult be a játék körülbelül fél 12 lehetett mire elindultak a rajok a HQ-ról. Mi ugyan szép nagyot kerültünk mindjárt, de legalább bejártuk a pályát lopakodva töviről hegyire. Első nap nem nagyon találkoztunk járművekkel, pedig volt szép számban: T72,T59,MTLBU,SU76,BRDM2,BTR60-páncélosok-, egy Katyusa és három terepjáró.

Az erdős részeken szerencsére a szél sem befolyásolta a játékot. Sajnos a játék vége előtt rajunk próbálkozása ellenére, az oroszoknak sikerült tüzérségi csapást mérni a HQ-ra. Az első napon sokat mászkáltunk, viszonylag kevés tűzharccal.

A második nap a tombolával kezdődött, kicsit kevesebben voltunk az előző naphoz képest, de volt aki csak vasárnapra jött. Végre sikerült felpattanni egykét járműre is, először a katyusán vitettük magunkat majd egy BTR-en. Ezen a napon sokkal több tűzharcban sikerült részt venni, szinte kezdésnél egyből védekeznünk kellett, majd elmentünk megkeresni egy lehallgató eszközt, aminek a semlegesítése után a környéken kibontakozó tűzharcban vettünk részt. Az akácosban igen érdekes élmény volt várni, egyik fél sem vette észre rejtőzködő rajunkat többször elhaladtak mellettünk, majd sikeresen hátba lőttünk pár oroszt. Amikor már azt hittük ki lett takarítva a bozót felbukkant benne pár rajnyi PMC megint.

Összességében mindenki jól érezte magát, nagy élmény volt, mi elég keveset mozogtunk a járművek körül vagy tömegben, de a játék számunkra élvezetesen telt.

Galériánkat itt tekinthetitek meg:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.763979517004767.1073741889.149206855148706&type=1

Köszönjük az olvasást egyéb tartalom megtekintését a 6mm.hu facebook oldalán tehetitek meg.

https://www.facebook.com/6mm.hu?fref=ts

Tzuko's RSS Feed
Tetejére